Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 3 octombrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată că ziua este supusă riscului de lipsuri, amânări, obstacole, sărăcie, dar prin perseverență și răbdare, vom ajunge la recompensele pentru care depunem eforturi.
• Naudhiz este runa care ne indică dorințele neîmplinite încă, rezistențe și piedici de care va fi nevoie să trecem pentru că există capacitatea de a depăși dificultățile.
• Runa Jera este simbolul ciclicității, al recoltei, care ne asigură că vom culege răsplata pentru munca noastră.

Runa Naudhiz indică, într-un tiraj, că ne vom confrunta cu piedici, amânări în atingerea scopurilor, răbdarea ne va fi testată pentru a ne face conștienți de lecțiile pe care trebuie să le învățăm, în special acceptarea timpului și a ciclicității, dar și anduranța interioară în fața constrângerilor și a limitărilor impuse din afară. În unele cazuri, Naudhiz semnifică traversarea unui stres emoțional sau psihic, înregistrat ca urmare a faptului că îndeplinirea dorințelor noastre nu ne ajută în evoluție.

În tradițiile ezoterice scandinave, runa era asociată cu „lumea de dincolo”, cu misterele vieții și ale morții. Runa era folosită în magie pentru dobândirea înțelepciunii, a protecției față de entitățile ostile venite de pe lumea cealaltă și pentru inițierea în misterele vieții și ale morții.
Astăzi, Naudhiz ne arată prevedere, perseverență, depășirea unor întârzieri sau obstacole, amânări. Este simbolul unei perioade stresante, dar o bună mobilizare ne poate face mai puternici. Vom avea opțiuni limitate și situații incomode. Se așteaptă de la noi să ne folosim imaginația și credința pentru a reveni la o viață armonioasă. Confirmarea faptului că am depășit tensiunile va fi o perioadă de pace și sentimentul de liniște sufletească. Runa implică faptul că scopul fixat este pe măsura capacităților proprii și că, în atingerea lui, avem capacitatea de a transforma dificultățile în avantaje.

Este urmată de runa Jera, a ciclicității, a timpului însuși, a schimbării, care ne obligă la răbdare, acceptarea etapelor, dar ne confirmă productivitatea, dezvoltarea inevitabilă. Recolta se va materiazia la momentul potrivit și noi nu putem decât să perseverăm în eforturile noastre. De asemenea, runa Jera semnifică recompensa karmică, conformă proverbului românesc „după faptă și răsplată”. Din acest motiv, ea mai este denumită și „runa justiției”, indicând, în numeroase cazuri, ieșirea dintr-o dilemă cu ajutorul unui sprijin legal. Recompensa arătată de Jera se manifestă în realitate potrivit dictonului „toate lucrurile bune la timpul lor”.

CITEȘTE ȘI: Cutremur joi dimineață de 5.5 grade resimțit în Ploiești

Runa era utilizată, de asemenea, în theurgie (magie albă care are puterea de a stăpâni și dirija elementele naturii), pentru alungarea grindinei de către magii comunităților.
Jera ne anunță, astăzi, evenimente incontrolabile, neprevăzut, remodelare interioară, înnoire prin distrugerea vechiului, dar și o amânare de durată sau întârzierea rezultatului scontat. Deși rezultatele vor apărea în ceva timp, ni se promit recompensele mult așteptate. Răbdarea și corectitudinea noastre vor fi răsplătite, dar numai dacă suntem onești cu noi înșine și cu ceilalți. Apariția runei Jera ne arată și o întrerupere sau o constrângere impusă de terțe persoane sau de situații obiective insurmontabile, iar împotrivirea în fața sorții poate aduce adevărate nenorociri. În ultima poziție, Jera ne avertizează să ne domolim impetuozitatea, viteza nu este benefică de această dată, deoarece succesul se află în mâna altcuiva care rămâne indiferent la pretențiile noastre.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne atenționează, astăzi, că stă numai în puterea noastră să atingem țelul propus, dar va fi nevoie să schimbăm strategia atingerii lui. Este o zi în care va fi nevoie să ne stăpânim impulsivitatea și să fim precauți în comportamentul nostru. Runa Magica ne sfătuiește să fim pregătiți pentru schimbări care duc la amânarea rezultatelor pe care le dorim, întârzierile sunt cauzate de probleme stringente și frustrări neprevăzute apărute în viața cotidiană, în fața cărora nu putem acționa decât cu răbdare.

CITEȘTE ȘI: Miss Argentina și Miss Puerto Rico s-au căsătorit în secret. VIDEO LINK

Back To Top