Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 21 noiembrie 22
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne anunță o zi cu decizii benefice, care ne vor aduce prosperitate, armonie și echilibrare, vom avea disponibilitatea de a ne deplasa pentru scopurile noastre, iar negocierile sunt favorabile astăzi.
• Fehu este runa bunăstării, care ne arată bani, armonizarea nevoilor fizice cu cele financiare, promovarea, evoluția, autocontrolul.
• Runa Raido ne indică nu doar călătoriile, ci și demersurile pentru evoluția noastră, cercetarea, drumul către scopurile noastre și o mare capacitate de a lua deciziile corecte pentru binele nostru și al celor din jur.

Runa Fehu este o rună a câștigului material, dar, în plan superior, reprezintă și calitățile noastre morale. Înțelesul cel mai des întâlnit pentru Fehu este acela de prosperitate dobândită prin hărnicie și răbdare, datorită eforturilor susținute. Deși semnificația inițială la popoarele nordice era aceea de gospodărie înstărită, acest sens a cunoscut un proces de abstractizare, ajungând să semnifice mai întâi averea, în general, și, ulterior, un om de caracter, care își câștigă bunăstarea prin muncă cinstită. Este importantă mai cu seamă vestea bună pe care o dă apariția runei, ea arătându-ne că se apropie zile de prosperitate, care constau fie în șansa unei cariere mai bine plătite, într-o investiție financiară care produce rezultatele scontate, fie din răsplată pentru munca prestată anterior.
Fehu ne reamintește că noi trebuie să ne asigurăm fizic și psihic împotriva provocărilor zilnice, ne aduce cu blândețe la realitatea zilnică și nu ne lasă să suferim după lucrurile imposibil de obținut.

CITEȘTE ȘI: Casa Căsătoriilor din Ploiești a fost cumpărată de un om de afaceri prahovean

Astăzi, runa Fehune spune că tot ce ne dorim acum se realizează cu ușurință, vom putea să prosperăm financiar și să obținem tot ce vă dorim. Este o zi bună pentru a ne urma visurile, dar nu uităm să îi ajutăm și pe ceilalț. Se prevestește un câștig material (sub orice formă), previzibil, și dobândit prin munca noastră, stabilitate financiară. Mai poate semnifica avere sub forma unei sume de bani sau valori, apar noi posibilități financiare sau începem fie o carieră nouă și profitabilă, fie o afacere rentabilă.
Este urmată de runa Raido, semnificator al călătoriilor, al schimbării de destin, al progresului, dar și al cercetării și al capacității de a lua decizii. Runa Raidho reprezintă simbolul călătoriei pentru popoarele nordice și avea drept corespondent material, carul care îl transporta pe zeul Thor. Runa Raido ne mai arată o călătorie inițiatică, imaginară, oportunitatea începerii negocierilor sau tratativelor, sau chiar demararea unei afaceri.
Astăzi, runa Raido ne indică începutul unei experiențe de viață, o schimbare în bine, o conjunctură favorabilă, noutăți surprinzătoare, proiecte profesionale noi, ieșire dintr-o dilemă sau schimbarea punctului de vedere asupra unei probleme. Este runa care simbolizează schimbarea în viața personală, într-o relație intimă sau în cadrul familiei.
Este momentul optim de a începe orice discuții sau negocieri de afaceri, întrucât suntem foarte inspirați și puteți concepe strategia optimă. În ultima poziție, Raido ne anunță să ne păstrăm calea pe care am abordat-o pentru că ne aflăm pe drumul cel bun.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să perseverăm în eforturile și activitățile noastre, deoarece va urma un câștig material substanțial, în pofida îndoielilor sau a celor care ne împiedică. Runa Magica ne spune să fim gata să ne deplasăm, să ne documentăm și să fim receptivi la schimbări, pentru că astăzi, conjuncturile ne sunt favorabile.

CITEȘTE ȘI: Tezaurul de la Moscova. Vasalitatea liderilor politici și bogățiile pierdute ale României

Back To Top