Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 22 noiembrie 22
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată că începem o perioadă de mișcare, bună pentru proiecte noi, pentru echilibrare, eliberare, clarificări, comunicăm excelent și avem energia interioară de a îndrăzni mai mult decât până acum.
• Ansuz este runa înțelepciunii lui Odin, cel mai mare dintre zei, este figura autoritară, dar și echilibrul dintre minte și corp, justiția și clarviziunea.
• Runa Elhaz reprzintă mișcarea, lucrul în echipă, cariera, misiunea personală pe care o vedem astăzi mai clar decât până acum, aflăm ce avem de făcut.

Runa Ansuz avea, pentru popoarele germanice, semnificația de „grai” sau „gură”, indicând primirea unui sfat bun și dezinteresat de la o persoană mai în vârstă, înțeleaptă și experimentată, o ucenicie sau un noviciat într-o nouă profesie și chiar obținerea înțelepciunii. Apariția runei într-un tiraj indică faptul că putem acționa fără teamă, întrucât vom putea da dovadă de precauție și înțelepciune, surmontând orice obstacol apărut. În accepțiunea ei modernă, runa Ansuz ne arată o trecere cu succes de un test, de un interviu sau un examen, situații în care vom fi susținuți de persoane mai pricepute.
Astăzi, Ansuz ne spune că a venit momentul să ne folosim harul spiritual pe care îl avem, comunicarea sub toate formele ei este susținută, avem inspirație divină și puterea de a ne accesa cele mai profunde calități și abilități. Runa Ansuz reprezintă un talent deosebit, un dar divin, de obicei are legătură cu arta, poezia, oratoria. Ansuz indică momentul optim pentru aplicarea în practică a unor proiecte noi. Poate arăta și începutul unei noi vieți, însoțit de puterea forțelor divine, cu care avem astăzi un contact puternic. Ansuz este și o garanție a fericirii în cuplu.

CITEȘTE ȘI: JUDO. Vanessa Tolea, medalie de aur la Cupa Europeană de Juniori 2 din Ungaria

Folosită că talisman, runa Ansuz invocă ajutorul oamenilor și facilitează cooperarea cu aceștia sau cu diferite grupuri din societate, iar runa Elhaz, care o urmează, confirmă astăzi această valență.
Elhaz are înțelesul de mișcare, energie, putere, comunicare, voință, îndrăzneală, dar și lucrul în echipă, colaborarea, uniunea mentală, prietenii și cere o deschidere veritabilă de spirit, de obicei printr-un început subit, neașteptat.
Astăzi, runa Elhaz anunță o dezvoltare gradată, un progres constant și sigur însoțit de armonie. Avansăm împreună cu anturajul apropiat, respectând individualitatea fiecăruia. De asemenea, poate indica o persoană care ne va oferi o mână de ajutor prin judecata sa corectă sau ivirea unei asocieri fructuoase. Va fi nevoie să evităm cu istețime pericolele neașteptate și să ne folosim rațiunea ca să controlăm situația, având în vedere că există soluții pentru orice.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne îndeamnă, astăzi, să ne manifestăm mai pregnant umanismul, generozitatea și toleranța față de ceilalți. Putem influența în mai mare măsură mersul evenimentelor, condițiile fiind deschiderea către sfaturile din jur și empatia. Runa Magica ne pune în gardă astăzi, asupra agitației mentale și fizice pe care va fi nevoie să le stăpânim. Ne confruntăm cu scopuri multiple și dispersate, dorim să fugim din fața situației dificile, așa că avem nevoie să ne controlăm emoțiile, să evităm să fim prea pătimași și să judecăm obiectiv. E important ca, în pofida perspectivelor grozave care ni se deschid, să rămânem modești. Datorită identificării totale, din punct de vedere spiritual, cu niște scopuri lumești, riscăm să fim principalii adversari în îndeplinirea scopurilor.

CITEȘTE ȘI: Lufthansa recrutează douăzeci de mii de angajaţi în Europa

Back To Top