Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 22 ianuarie 23
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne anunță că astăzi ziua se derulează încet, cu blândețe și stagnări, suntem anunțați că avem nevoie de răbdare, iar în realizarea planurilor noastre apar amânări, ne mișcăm încet, fără chef.
• Berkana este runa feminității în toate ipostazele ei, care astăzi ne avertizează asupra diferendelor, vom avea nevoie de claritate în gândire și de accent pe individualitatea noastră.
• Wunjo este runa veseliei, a bucuriei și a detașării, care ne anunță succes și mulțumire amânate pentru un timp, pentru că toate împlinirile sunt abia la început.


Runa Berkana este simbolul conceperii și al prosperității, Berkana exprimă posibilitatea unui rezultat concret, mai ales în viața familială sau sentimentală, atins în mod lent și constant, fără intervenții bruște. Berkana simbolizează femeia, deci fertilitate și frumusețe. Se are în vedere feminitatea în toate ipostazele ei: fecioara, fiica, mama, sora, bunica. Astăzi, runa Berkana exprimă faptul că lucrurile nu se derulează cum sperăm noi. Nu este vorba de eșec sau diferende categorice și ireconciliabile sau de vești îngrijorătoare dar, deocamdată, situația stagnează și este doar temporară. Planurile inițiale se vor fructifica în viitorul apropiat, totul se află la început și rezultatul va fi în curând vizibil, cu condiția să avem răbdarea și înțelegerea necesare.

CITEȘTE ȘI: ANUL NOU CHINEZESC: CE NE ADUCE ZODIA IEPURELUI DE APĂ

Runa ne avertizează astăzi că nu frumusețea este cea mai importantă, ci limpezimea și individualitatea. Runa ne atenționează și că unele persoane care vor să ne înșele. Berkana ne ajută în vindecări, în special în infecții și la naștere ușoară.
Este urmată de runa Wunjo, care semnifică succes, glorie, măreție, veselie, simțul umorului și detașare. Runa Wunjo, pentru neamurile germanice, era runa bucuriei și a fericirii. Apariția ei într-un tiraj indică o rezolvare benefică a oricărei situații, cu atât mai mult atunci când apare în ultima poziție.
Astăzi, simțul umorului și detașarea ne scoate din probleme și runa Wunjo ne avertizează să evităm luarea unor decizii, abordarea unor acțiuni foarte importante pe o anumită perioadă de timp și tratarea unor noutăți cu multă prudență. Wunjo ne mai atenționează în legătură cu terțe persoane sau chiar parteneri care se poartă duplicitar și care, prin mașinațiuni diverse, ne pot șicana sau împiedica în acțiunile noastre. Wunjo sugerează astăzi doar amânarea fericirii și liniștii sufleteșți și, mai ales, clarificarea sau limpezirea unor situații încurcate, stagnante. În cazul în care rezolvarea problemelor de astăzi depinde în mare măsură de altcineva, runa Wunjo indică pericolul ca o persoană egocentristă și autoritară să ne pună bețe în roate ca să ne manipuleze în propriul interes. În ultima poziție, Wunjo ne spune că parcurgem o fază de maturizare spirituală care este garanția atingerii idealurilor noastre cele mai nobile.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă astăzi împotriva anxietății. Nu încercăm să grăbim evenimentele și nu disperăm pentru că există întotdeauna o cale de rezolvare. Este o zi în care suntem nevoiți să învățăm lecția răbdării, o forță care duce în mod sigur la succes. Runa Magica ne sfătuiește să ne folosim de compasiune, generozitate și empatie. Împlinirea speranțelor este aproape, dar depinde de conștiința și recunoașterea valorii sine, de identitatea noastră în raport cu ceilalți: ce avem noi mai bun, ce au cei din jur mai bun și cum putem să îmbinăm aceste beneficii. Astăzi, Runa Magica ne anunță mari transformări în viață noastră, care se vor solda cu un final fericit, schimbarea însă ne va consuma serios.

CITEȘTE ȘI: CONCERT FOLCLORIC EXTRAORDINAR DEDICAT ZILEI UNIRII, LA FILARMONICA PLOIEȘTI

Back To Top