Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 23 ianuarie 23
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne anunță o zi în care parteneriatele ne sunt favorizate, ne sunt deschise ușile carierei, ale profesiei, munca în echipă aduce rezultate excepționale, iar capacitatea noastră de a lua decizii se află la cele mai înalte cote.
• Elhaz este runa colaborărilor, a prieteniilor, a misiunii personale și a prieteniilor, care ne ajută la o bună comunicare și comuniune cu cei din jur.
• Runa Raido ne indică un mare potențial de călătorii, este o zi foarte bună pentru deplasări și mișcare, avem capacitate de a fi lideri ai vieții noastre.

Runa Elhaz are înțelesul traditional de „cal”, și semnifică transportare, mișcare, energie, putere, comunicare, voință, îndrăzneală. Simbol al progresului, tranziției și schimbării anticipate, Elhaz evocă evoluția, deplasările, mutările spre bine și cere o deschidere veritabilă de spirit. Astăzi, Elhaz ne anunță o dezvoltare gradată, un progres constant și sigur însoțit de armonie. Avansăm împreună cu anturajul apropiat, respectând individualitatea fiecăruia. De asemenea, o persoană ne va oferi o mână de ajutor prin judecata sa corectă sau se ivește o asociere fructuoasă. Va fi nevoie să evităm pericolele cu istețime și să ne folosim rațiunea ca să controlăm provocările zilei.
Astăzi, toate colaborările sunt fructuoase, apar oportunități în carieră, vedem cu claritate misiunea personală și avem o capacitate de adaptare și parteneriat la cote maxime.

 CITEȘTE ȘI: MONOXILA DE LA RÂFOV, EXPONATUL URIAȘ CU O POVESTE PE MĂSURA LUI

Este urmată de runa Raido, care semnifică o călătorie, pelerinaj, schimbare, destin, progres, lecție de viață, cercetare, căutare. Runa Raidho reprezintă simbolul călătoriei pentru popoarele nordice și avea drept corespondent material, atelajul care îl transporta pe zeul Thor, protectorul omenirii. Deplasările de astăzi pot fi de plăcere, lipsite de probleme sau piedici, dar runa mai poate semnifica și o călătorie inițiatică, spirituală. Putem primi, în viitorul apropiat, o informație sau un mesaj de la mare distanță care aduce noutăți. Astăzi, Raido ne confirmă drumul inițiatic sau „questa spirituala”, începutul unei experiențe de viață, o schimbare în bine, o conjunctură favorabilă pentru distracții, noutăți surprinzătoare, proiecte profesionale noi, ieșirea dintr-o dilemă sau schimbarea punctului de vedere asupra unei probleme.
Raido este runa care simbolizează schimbarea în bine în viața personală, într-o relație intimă sau în cadrul familiei, dar și o zi oportună pentru ritualuri și pentru recăpătarea capacității de a lua decizii și de a ne conduce viața după propriile noastre reguli.
Este momentul optim de a începe orice discuții sau negocieri de afaceri, întrucât suntem foarte inspirați și putem concepe strategia optimă. În pofida tuturor problemelor din prezent, putem ajunge la un echilibru psihic și financiar satisfăcător. Noutățile neașteptate intervenite determină sau ajută o evoluție favorabilă a evenimentelor. În ultima poziție, runa Raido ne încurajează să ne păstrăm calea pe care am abordat-o, pentru că este bună. Chiar dacă avem de străbătut niște încercări, acestea ne sunt predestinate pentru evoluția spirituală. Cu înțelepciune, putem descoperi adevărul pe care îl căutăm și ne apropiem de țelul spiritual propus. Runa Raido ne aduce protecție în călătorii, ușurează schimbările, reface legături, arată drumul potrivit și ajută la alegeri, la calea cea dreaptă.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă asupra agitației mentale și fizice, avem scopuri multiple și dispersate, din fața cărora tindem să fugim. Este momentul să ne controlăm emoțiile pentru că ne îndreptăm spre o cale nouă, diferită și tocmai ne aflăm la o cotitură. Runa Magica ne sfătuiește astăzi să fim gata să ne deplasăm pentru idealul nostru, este o zi potrivită pentru a fi receptivi la schimbări pentru că acestea sunt benefice și, atunci când ne este mai greu, să ne detașăm și să facem haz de necaz pentru că doar fiind deschiși putem depăși provocările fără să fim afectați. Astăzi nu abandonăm calea spirituală abordată.

CITEȘTE ȘI: MAI MULȚI PETRECĂREȚI, INCLUSIV DIN PRAHOVA, AU AJUNS LA SPITAL DUPĂ CE AR FI CONSUMAT PRĂJITURI CU DROGURI

Back To Top