Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astro
Categorie: Timp liber

 

• Astro conjuncturile zilei ne arată forțe puternice care ne influențează ferm și ne solicită eforturi și acceptări, vom fi nevoiți să respectăm fluxul evenimentelor și vom fi împiedicați să înotăm împotriva curentului.
• Energiile zilei ne arată că ne putem confrunta cu situații surprinzătoare, evenimente care vin pe neașteptate.
• Astro vibrațiile ne indică necesitatea de a fi ajustate o mulțime de planuri, vom fi obligați să facem față unor situații care trec de granițele logicii și ale rațiunii. Iată cum sunt influențate zodiile.

Berbec – Solicitări profesionale sau sociale, nevoia de retragere și adunare a forțelor proprii, de evitat așteptările prea mari din partea membrilor familiei, nevoia de prudență cu banii.
Taur – O zi în care sunt astro favorizate încheierile de planuri începute mai demult, o zi bună pentru documente, comunicarea cu persoane străine, nevoia de prudență în dialoguri.
Gemeni – Astro conjuncturile arată posibile cheltuieli, dar zona financiară este bine susținută, momente bune pentru schimbarea strategiei de abordare a unor probleme.
Rac – Emotivitate maximă, de evitat provocările și discuțiile în contradictoriu, susținere astro în zona corpului, o zi bună pentru îngrijire, masaj, terapii.
Leu – Sănătatea este vulnerabilă, nevoia de retragere din agitație și de odihnă, sfaturi cu alinare din partea celor din jur, nevoia de încredere în divinitate.

 CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. 3 FEBRUARIE: EIHWAZ ȘI NAUDHIZ – EFORTURI MARI

Fecioară – Astro avertismente privind tensiunile cu cei din jur, de evitat dezvăluirea intențiilor de viitor, astro susținere a acțiunilor discrete.
Balanță – Astro provocări în relațiile cu autoritățile sau șefii, reevaluări drastice ale activității, o zi efervescentă profesional, nevoia de odihnă după stres.
Scorpion – Mental agitat, atenție sporită la discuțiile din jur, astro avertismente privind informații ascunse în ceea ce se vorbește, de evitat judecățile pripite și deciziile luate în grabă.
Săgetător – Banii sunt prioritari astăzi, astro energii care aduc nevoia de selectare a responsabilităților care trebuie îndeplinite astăzi, nevoia de a pune limite în zona bugetului comun care se risipește pe mofturi.
Capricorn – Colaborări și relații se pot răsturna astăzi, atenție la comunicare, provocări mari în parteneriate, care necesită răbdare, deschidere și diplomație.
Vărsător – Lipsa de chef pentru responsabilitățile profesionale, nevoia de ajutor din partea colaboratorilor, atenție la sănătatea în zona capului, de evitat analizele care pot da erori astăzi.
Pești – Activitățile comune au succes astăzi, posibile diferende pe teme financiare, de evitat polemicile și contrazicerile, atenție la subiectivism, astro sfat privind recunoștința în zona sentimentală.

CITEȘTE ȘI: OZZY OSBOURNE SE RETRAGE: „NICIODATĂ NU MI-AȘ FI IMAGINAT CĂ SE VA ÎNCHEIA AȘA”

Back To Top