Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

simbolistica florilor semnificația
Categorie: Timp liber

 

• Varietatea de sortimente și culori ale florilor le transformă în cadoul ideal.
• Semnificația florilor diferă în funcție de tipul acesteia și de culoare.
• Simbolistica acestora este complexă și florile transmit anumite sentimente.

Un mini ghid te ajută să înțelegi cu ușurință simbolistica florilor pe care le-ai primit sau pe care intenționezi să le dăruiești cuiva drag.

Semnificația florilor în funcție de tipul lor

1. Albăstreaua: Este un simbol al delicateții și gingășiei, iar coloritul intens atrage toate privirile. Mai mult, florile sale sunt folosite pentru tratarea unor diverse boli ale pielii și în cosmetică datorită proprietăților sale calmante, hidratante, antiinflamatoare și emoliente.

2. Begonia: Se numără printre plantele ușor de îngrijit și este asociată sentimentului de grijă față de persoanele dragi. Se regăsește într-o varietate de culori și poate fi sădită în grădină sau achiziționată ca plantă de apartament.

3. Cactusul: Îngrijirea cactusului de apartament este foarte simplă, fapt ce îl face să fie o plantă ornamentală ideală. Mai mic sau mai mare, cactusul exprimă rezistență și căldură și este un cadou ideal pentru persoanele care dispun de timp liber limitat.

 CITEȘTE ȘI: DE ZIUA FEMEII, CJI LANSEAZĂ SERIA DE 10 PORTRETE - „POVEȘTI CU ȘI DESPRE JURNALISTELE DIN ROMÂNIA”

4. Crinii: Sunt un simbol al grandorii, măiestriei și se deosebesc de celelalte flori prin splendoarea lor. Durata de viață a florilor este mai mare dacă sunt plantați în grădină decât dată sunt achiziționați ca plante ornamentale.

5. Crizantemele: Exprimă optimism și bucurie și sunt ideale atât pentru sădirea în grădină, cât și pentru plantarea în ghiveci. Sunt de asemenea și un remediu pentru corpul uman, întrucât ceaiul din crizanteme ajută la detoxifierea organismului.

6. Feriga: Feriga de apartament este în topul plantelor de interior simplu de îngrijit, cu rol în purificarea aerului. Aceasta este un simbol al sincerității și poate reprezenta un cadou memorabil.

7. Freziile: Au un parfum delicat și un aspect gingaș. Ele semnifică prietenia astfel că pot fi oferite în semn de apreciere celor mai dragi persoane din viața ta.

8. Lalelele: Se evidențiază prin multitudinea de culori. Simbolistica florilor este mai puțin cunocută, ele reprezentând, alături de trandafiri, simbolul dragostei. Prin urmare, dacă vrei să transmiți un mesaj profund, lalelele sunt o alegere potrivită.

9. Margaretele: Se numără printre florile ideale pentru grădină, datorită faptului că nu sunt pretențioase și coloritului variat. În funcție de culoare, acestea pot exprima fie inocența persoanei căreia i le dăruiești, fie frumusețea exterioară și interioară.

10. Trandafirii: Sunt adesea dăruiți pentru a transmite sentimentele de iubire sau pentru a cuceri doamnele ori domnișoarele. Se regăsesc în diverse culori, iar plantați în grădină, creează o imagine și o atmosferă deosebite.

11. Zambilele: Sunt asociate venirii primăverii și pot fi oferite în semn de apreciere. Gingășia florilor le trasformă într-un cadou potrivit și pentru persoanele sincere și mărinimoase.

Semnificația lor în funcție de culori

Roșul exprimă sentimentele de dragoste, iubire. Florile roșii sunt potrivite pentru a-ți transmite gândurile profunde.
Rozul semnifică grație, eleganță, fericire. Plantele roz pot fi dăruite în semn de apreciere și recunoștință.
Albul este asociat sincerității și purității, iar florile albe exprimă respectul.
Galbenul este un simbol al bucuriei și fericii, astfel că pot fi dăruite pentru a sărbători o reușită. În cazul trandafirilor galbeni, aceștia exprimă sentimentele de gelozie.
Portocaliul reprezintă energie, entuziasm și pot sugera emoție și dragoste, în anumite contexte.
Movul este asociat emoțiilor intense.

Mai multe pe gradinamax.ro

CITEȘTE ȘI: PLANTE DE APARTAMENT PENTRU PROPRIETARII FOARTE OCUPAȚI

Back To Top