Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astro
Categorie: Timp liber

 

• Astro conjuncturile zilei ne aduc în atenție rănile noastre de identitate: suntem suficienți de buni pentru ceea ce avem de făcut, cum suntem în realitate, dincolo de măști, și care este adevăratul nostru potențial.
• Energiile zilei sunt dinamice, avem tendința de a ne grăbi, dar nu este momentul să trecem la acțiune, ci să ne limpezim intențiile și planurile.
• Astro vibrația de astăzi ne predispune la introspecții, însă esențial este să avem încredere în forțele și deciziile noastre pentru că nimeni altcineva nu ne trăiește viața. Să vedem cum sunt influențate zodiile.

Berbec – Astro aspectele de astăzi dau tendința de fermitate și schimbare a filozofiei de viață, dezvoltarea personală se află pe primul loc în topul priorităților, o zi bună pentru clarificări și învățare.
Taur – Banii se află în atenție astăzi, astro momente potrivite pentru achitarea de datorii fără a destabiliza bugetul, dialogurile cu specialiști în finanțe aduc lămuriri și soluții bune pe termen lung.
Gemeni – Energie astro dinamică în zona comunicării, emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, așa că nu este o zi bună pentru decizii pe termen lung, reevaluarea colaborărilor.
Rac – Astro sfat pentru concentrarea pe activitățile pofesionale unde este nevoie de atenție pe propriile atribuții și mai puțin pe treburile altora pentru a evita gafele, atenție la sănătate, investigațiile medicale pot avea erori.
Leu – Iubirea se află în lumina reflectoarelor astăzi, șanse de îndrăgostire, atenție mare acordată celor dragi, toate dovezile de afecțiune își găsesc răspuns, tendința de distracție și atmosferă pozitivă.

 CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. 14 MARTIE: DAGAZ ȘI URUZ – ÎNSĂNĂTOȘIRE ȘI CLARIFICĂRI

Fecioară – Nostalgie, astăzi, dor de trecut, de locurile natale și de prieteni vechi, astro energii cu emoții intense, prudență mai mare în zona gestionării sferei sentimentale pentru a nu-i răni pe cei dragi.
Balanță – Emotivitate accentuată, nevoia de realism, tendința de implicare în subiecte filozofice, în autoevaluare și introspecții profunde, de evitat implicarea în treburile altora.
Scorpion – Astro oportunități pentru câștiguri suplimentare, ofertele de colaborare sunt benefice și pe termen lung, de evitat graba în luarea deciziilor până la clarificări.
Săgetător – Enegie mare astăzi, evenimente multiple care necesită o mare putere de organizare, ajutor din partea anturajului, atenție mai mare la nevoia de afecțiune a celor dragi, lămuriri personale.
Capricorn – O zi numai bună pentru clarificări personale, introspecție, nevoia de momente în singurătate care aduc soluții pentru vindecare emoțională, de evitat impulsivitatea în vorbe și reacții.
Vărsător – Relații armonioase cu anturajul, conversații de calitate și persoane plăcute, de evitat critica și impulsivitatea față de orice autoritate, odihna este necesară.
Pești – Astro susținere mare în zona profesională, de evitat persoanele care caută nod în papură, încredere mai mare în propriile forțe și în deciziile luate în ceea ce privește responsabilitățile personale.

CITEȘTE ȘI: „INSUFLU”, REGAL DE FLAUT LA FILARMONICA „PAUL CONSTANTINESCU” PLOIEȘTI

Back To Top