Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astro
Categorie: Timp liber

• Astro aspectele zilei ne predispun la emotivitate și sensibilitate crescute, care ne vor permite sondări, înțelegeri și transformări profunde, dar care ne și înclină către posesivitate, neîncredere, control, orgolii, manipulare și răzbunări.
• Energiile zilei sunt puternic masculine și, dincolo de rigiditatea la toleranță sau iertări, ne dau forța de unor conștientizări mari și dorințe emoționale foarte puternice.
• Astro vibrația zilei ne aduce o atmosferă destul de tensionată, din care scăparea este creativitatea, comunicarea, rezolvarea problemelor amânate și profunzimea lucrurilor. Să vedem cum sunt influențate zodiile.

Berbec – O zi cu tensiuni în ceea ce privește bunurile comune, apar nemulțumiri cu privire la bugetul familiei sau casă, astro recomandare pentru documentare serioasă în cazul unor conflicte și eforturi pentru înțelegerea adevăratelor cauze ale problemelor.
Taur – Astăzi, pentru tine, sugestiile și sfaturile celorlalți nu sunt mulțumitoare, vrei să faci numai cum te taie capul, fără a ține cont de evenimentele sau persoanele din jur, astro atenționare de a privi totul mai realist pentru că ești supus iluziilor din cauza sensibilității crescute.
Gemeni – Dacă ai putea, ai visa cu ochii deschiși toată ziua, astro influențe către stări de spirit fluctuante, gestionează emoțiile prin conexiunea cu natura, evită sub orice formă tensiunile și discuțiile sprinse din sfera profesională.
Rac – A venit timpul să faci eforturi pentru o activitate plăcută sufletului tău, astro susținere pentru a-ți manifesta talentele și creativitatea, ceea îți va încărca bateriile, nu te lăsa distras de problemele celor din jur, nu este momentul pentru tensiuni și sacrificii.

 CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. 18 SEPTEMBRIE: INGWAZ ȘI URUZ – CREATIVITATE

Leu – Posibile tensiuni, astăzi, în sfera familiei din cauza așteptărilor prea mari sau a pretențiilor necomunicate, astro recomandare de a te înarma cu răbdare și de a aborda fiecare problemă pe rând, micile eforturi vor detensiona atmosfera în casă.
Fecioară – Toată lumea trage de tine astăzi, dar tu ești obosit și te concentrezi greu pe problemele celor din jur, astro sprijin pentru interiorizări și transformări profunde, evită să le dai sfaturi altora și concentrează-te pe propria personă.
Balanță – Zona financiară te preocupă intens și consideri că a venit momentul să găsești noi posibilități de câștig, astro recomandare de prudență în luarea unor decizii decisive la muncă, pentru că, în curând, apar oportunități mai bune, evită cumpărăturile astăzi.
Scorpion – Sensibilitate accentuată, emoții mari, stări de spirit fluctuante care te obligă la eforturi mari pentru echilibrare interioară, astro susținere pentru creativitate, evită sub orice formă aglomerația, disputele și deciziile pe termen lung.
Săgetător – Sunt astro favorizate dialogurile în ceea ce privește planurile de viitor, dar construite departe de ochii lumii, ai inspirație și o bună intuiție, însă nu trece la acțiune pentru că, în perioada următoare, apar schimbări, ia o pauză de odihnă.
Capricorn – Transformări în sfera relațiilor și a prieteniilor, percepi urmările unor acțiuni și încerci să ajuți pe toată lumea, dar cei din jur nu prea înțeleg ideile tale, astro recomandare de a evita orice fel de exagerare și angajarea la responsabilități mari pe termen lung, mai degrabă ocupă-te de tine.
Vărsător – O zi în care oscilezi între îndatoririle profesionale și cele domestice, astro susținere slabă în sectorul profesional, așa că ocupă-te de minumul necesar ca să nu gafezi și concentrează-te pe ceea ce poate fi rezolvat concret în sfera gospodăriei și a familiei.
Pești – Gânduri multe, îngrijorări, treci printr-o tornadă mentală și nu ți-e foarte clar încotro trebuie să mergi, astro atenționare de a fi atent în comunicare și evită deciziile, lasă evenimentele să se desfășoare după cursul lor firesc, detașează-te și doar observă ce se petrece în jur.

CITEȘTE ȘI: CONCERTUL REGAL VIENEZ ARE LOC LA PLOIEȘTI, PE 14 DECEMBRIE

Back To Top