Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astro
Categorie: Timp liber

• Astro influențele zilei se află sun semnul Lunii pline în Taur și al eclipsei parțiale de Lună din această seară, este o zi plină de tensiuni care ne obligă la confruntarea cu aspecte care ne-au rănit: sentimente de rușine, judecată, trădare, acuzații din partea celorlalți, dar ne determină să ne eliberăm de mentalitatea de victime.
• Energiile zilei sunt dinamice și ne accentuează tendința de a reacționa cu impulsivitate, de a fi greu de mulțumit, de a răspunde mai ferm celor care ne-au deranjat sau care ne-au împiedicat să ne îndeplinim dorințele de stabilitate și siguranță.
• Astro vibrația zilei ne predispune la prioritizarea lucrurilor care ne reprezintă, este o zi bună pentru a face lucruri care să ne vindece sufletul, să ne eliberăm de blocajele de până acum și să încheiem o perioadă cu lecții dureroase. Să vedem cum sunt aspectate zodiile.

Berbec – Prioritatea ta în aceste zile este de a schimba ceva în relațiile tale, de a aduce un plus de prospețime și dinamică colaborărilor, însă primești astro averismente de a fi mai potolit, pentru că lumea din jurul tău este greu de mulțumit astăzi, mai bine ocupă-te de treburile tale și lasă-i în pace pe ceilalți.
Taur – Dacă s-ar putea, ai dedica aceste zile numai odinei, relaxării, detașării de toate treburile care te-au stresat în ultima perioadă, astro susținere pentru o bună relaționare cu lumea spirituală, sunt zile potrivite pentru meditație, dialoguri cu persoane de încredere, evită discuțiile și planurile despre bani.
Gemeni – Prezența ta este foarte solicitată în acest weekend, energia și veselia ta însuflețesc grupurile de prieteni și atrag susținători profesionali, astro atenționare de a te abține de la excese în comunicare și de a vorbi numai strictul necesar.
Rac – Te afli în centrul atenției la muncă și acasă, apar noi oportunități de avansare în carieră, astro avertisment de a nu te lăsa impresionat de entuziasm pentru că este nevoie să analizezi pe îndelete noile responsbilități, detașează-te și ia-ți timp pentru concentrare.

 CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. 28 OCTOMBRIE: ANSUZ ȘI NAUDHIZ – DEPĂȘIM RESTRICȚII

Leu – Astro susținere pentru studii, călătorii, subiecte de spiritualitate, ieșire din rigorile cotidiene, mulți prieteni îți apreciază prezența și sfaturile, încearcă să îți exprimi experiența de viață, dar fără să jignești sau să reproșezi altora că nu au făcut ca tine.
Fecioară - Banii și bunurile comune se află în atenția ta în acest weekend, grijă mare la cei care vor să profite de pe urma ta, astro atenționare de a-ți achita la timp datoriile și facturile, ferește-te de speculațiile financiare și fii deshis la ajutorul neașteptat oferit de cei din jur.
Balanță – Parteneriatele sunt prioritare pentru tine în aceste zile, sunt astro favorizate dialogurile, clarificările legate de colaborări și activități comune, încearcă să fii deschis la direcții noi legate de viața personală, pentru că unele situații îți displac sau îți consumă prea mult resursele.
Scorpion – Este un moment în care trebui să reevalueazi cu atenție poziția ta în grup, analizează rațional dacă ești mulțumit de ceea ce faci și notează-ți ce ai putea îmbunătăți, astro susținere pentru idei noi, soluții inedite, lucruri mărețe care se vor materializa în viitor.
Săgetător – Tu îți dorești să te relaxezi, dar astrele au alte planuri pentru tine, ai încredere în forțele tale și mai ales în soluțiile care ies la iveală la momentul potrivit, astro susținere pentru activitățile sociale, dialogurile cu cei dragi, evită orice fel de exces pentru sănătatea ta este destul de vulnerabilă în această perioadă.
Capricorn – Odihnește-te înainte de a lua orice fel de altă inițiativă, astro susținere pentru activitățile domestice, nevoia sufletească de stabilitate se împletește armonios cu sentimentul unui refresh în gospodărie, așa că ai toate șansele să aduci idei noi, îmbunătățiri, înnoiri în casă, atmosferă veselă în familie.
Vărsător – Multe persoane apropiate în acest weekend, momente excelente pentru a te bucura de compania prietenilor sau a neamurilor, astro susținere pentru comunicare, dialoguri plăcute, unele vorbe sau dezvăluiri emoționante, lasă-ți talentele native să se exprime.
Pești – Sfera financiară este cam zdruncinată la finalul aceste săptămâni, posibile cheltuieli pentru alții, pentru cadouri sau pentru casă, astro avertisment de a fi prudent în comunicare pentru că ori tendința de a da replici, ori tonul pot răni astăzi unele persoane mai vulnerabile, ferește-te de contraziceri și risipă.

CITEȘTE ȘI: FLORIN PÎRVU, ÎNAINTEA PARTIDEI DINTRE PETROLUL ȘI FCSB: "VA FI, ÎN MOD CLAR, UN MECI FOARTE GREU, CONTRA FAVORITEI LA CÂȘTIGAREA TITLULUI"

Back To Top