Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi în care potențialul nostru de creștere se manifestă puternic, investim pasiune în ceea ce facem și în parteneriatele noastre și ne dezvoltăm.
• Gebo este runa darului care aduce bucurie sufletească.
• Runa Ingwaz reprezintă dezvoltarea, sămânța plantată în sol fertil, progresul.

Runa Gebo simbolizează darul care aduce bucurie sufletească. De regulă, runa arată un parteneriat, fie că este vorba de relații afective, fie că este vorba de afaceri, o surpriză plăcută care are conotații emoționale, un bun material mult așteptat. În vechile tradiții spirituale nordice, Gebo era un simbol al unui dar divin primit de aleșii zeilor, care putea consta și în înțelepciune sau chiar clarviziune. Runa Gebo ne indică relații armonioase, loialitate, carismă, sprijin dezinteresat, generozitate. Un singur avertisment aduce Gebo: est momentul să ne supraveghem cheltuielile pentru că putem deveni risipitori.

 CITEȘTE ȘI: MARCEL IUREȘ DESCHIDE FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE TEATRU „TOMA CARAGIU” MÂINE, LA PLOIEȘTI

Este urmată de Ingwaz, runa creativității, a creșterii, dar și a stabilității și echilibrului, alături de care ne indică o perioadă de pace sufletească și securitate materială. Ne manifestăm creativitatea, plantăm semințele planurilor noastre, ne proiectăm următoarele acțiuni și avem capacitatea de a ne duce la capăt proiectele deja începute. Runa Ingwaz ne arată și o finalizare cu succes a unui proiect aflat în realizare, sau apropierea unui eveniment „piatră de hotar” în viața noastră: un parteneriat, căsătorie, nașterea unui copil, o nouă locuință sau un nou loc de muncă, o nouă afacere, ș.a.m.d.. Runa ne avetizează asupra unui singur risc: astăzi nu ne izolăm pentru că retragerea în noi înșine ne poate face să ratăm unele oportunități, să cădem în singurătate și tristețe. Ingwaz ne spune că forțarea demersului firesc al lucrurilor poate duce la eșecul planurilor noastre, așa că avem nevoie de realism și răbdare.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește astăzi să fim deschiși și să învățăm lecția de a dărui, dar și de a primi. Avem grijă de cei dragi, dar nu uităm nici de nevoile noastre. Astăzi, toate acțiunile noastre au o bază afectivă, emoțională, punem suflet și pasiune în ceea ce facem, motiv pentru care potențialul de dezvoltare este enorm. Runa Magica ne avertizează asupra tendinței de încăpățânare și nerăbdare care ne poate aduce neînțelegerea celorlalți. Este momentul să fim flexibili. Astăzi, toate contactele sociale ne sunt folositoare.

CITEȘTE ȘI: EXPOZIȚIE-EVENIMENT LA CASTELUL CANTACUZINO: „PICASSO ȘI DALI. BESTIAR”

Back To Top