Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

Aquarelle by Ramatuelle redefinește experiența estivală în 2024 cu un spațiu transformat într-o oază de lux pe o suprafață generoasă de 3.500 mp. Deschiderea va fi anunțată în curând pe toate canalele de comunicare oficiale. 

DETALII SPECTACULOASE. Oferind o escapadă mediteraneană autentică, terasa se împarte în mai multe arii distincte:

VIP Lounge

Un sanctuar boho-chic cu 6 separeuri private, fiecare găzduind confortabil grupuri de până la 10 persoane, pentru intimitate și exclusivitate.

Restaurant Mediteranean

Cu 250 de locuri, prezintă un bar de cocktailuri somptuos, învăluit în lemn și ceramică, și un lounge-restaurant, ambele terasate și încununate de pergole din stuf, promițând o experiență culinară de neuitat.

Plaja

Echipată cu 350 de șezlonguri elegante, baldachine, umbrele, această zonă este dedicată în totalitate relaxării sub soarele blând.

Piscinele

Două piscine spectaculoase vă așteaptă: un Infinity Pool vast de 600 mp și o a doua piscină de 200 mp, ambele cu o adâncime de 1,4 m. Înconjurate de 31 de platforme de lemn cu paturi de plajă și umbrele, centrul atenției este pupitrul de DJ, care completează armonios peisajul.

Aquarelle Ramatuelle Mică Medie

Elementele naturale precum lemnul de la pergole, șezlonguri, baldachine și paturi de plajă, împreună cu palmierii, măslinii și covoarele de iută, plus corpurile de iluminat din ratan aduc un omagiu naturii și creează o atmosferă organică și relaxantă. Pardoseala de travertin, îmbogățită cu inserții de deck din lemn, a fost concepută pentru a completa atât estetic, cât și funcțional designul rafinat al locației.

Acesta este conceptul LE RÊVE al noului Aquarelle by Ramatuelle: o oază de relaxare, rezervată deopotrivă celor care vor să se răsfețe la soare pe marginea apei, cât și celor care vor să servească masa într-o atmosferă aparte, cu variate feluri de mâncare sofisticate, cocktailuri delicioase și muzică ambientală de calitate.

Vă așteptăm cu drag la AQUARELLE, the Lounge with a Splash!

*Ramatuelle își rezervă dreptul să selecteze clienții, cu respectarea principiului nediscriminării.

👉🏻 CITEȘTE ȘI: BINE AȚI VENIT LA MRS RESIDENCE COUNTRY! CEL MAI NOU ANSAMBLU REZIDENȚIAL AFLAT LA IEȘIREA DIN PLOIEȘTI SPRE BRAȘOV, LA DOAR 5 MINUTE DISTANȚĂ DE ORAȘ!

Aquarelle Ramatuelle 1 Medie

Back To Top