Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

ciorba cu afumaturaTarhon, palincă, gomboţi, boia, varza a la Cluj (şi nu numai!) fac din bucătăria ardelenească o combinaţie de ingrediente minunate şi uşor de recunoscut.
În cele ce urmează vă prezentăm o ciorbiţă de sorginte ardelenească, numai bună de preparat cu drag şi spor de către orice gospodină mai mult sau mai puţin îndemânatică, şi de pus cu mândrie dinaintea oricărui gurmand de orice naţie.
Ingrediente:
3 codiţe de porc medii, afumate
3-4 morcovi mari
1/4 ţelină
1 păstârnac
1 ardei gras verde+unul roşu
2 cepe roşii sau 4 mai mici
o ceşcuţă orez
măghiran sau tarhon
3 gălbenuşuri
150 gr smîntână
oţet după gust


Mod de preparare:
Se taie codiţele în bucăţi potrivite şi se pun la fiert în 5 litri de apă - se ia spuma constant.
Se curăţă şi se toacă legumele, se spală orezul.
Când nu se mai formează spumă se adaugă ceapa, ardeiul, morcovul, ţelina, păstârnacul şi orezul, se lasă la fiert circa 30 minute. Spre sfârşit se adaugă măghiran uscat sau tarhon. Se dă oala deoparte. Se bat gălbenuşurile cu smîntâna. Peste acest amestec se adaugă cam un polonic de ciorbă, se amestecă bine apoi se toarnă în oala cu ciorbă. Se adaugă sare şi oţet după gust.
Se serveşte cu ardei iute la îndemână.

Back To Top