Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Timp liber

knit aPentru sezonul rece designerii au oferit soluţii care au demonstrat că esteticul nu este condiţionat de temperatură. Tendinţele au schimbat modelele clasice de pulovere tricotate, propunând imprimeuri, texturi, aplicaţii şi inserţii de material.

Pulovere cu aplicaţii
Pietrele, perlele şi paietele au împodobit cele mai comode pulovere din tricot ale sezonului, transformând un simplu model casual într-o piesă statement.

Puloverul asimetric
Croiurile asimetrice au fost reactia designerilor la o tendinta care s-a conturat, cu precadere, in spatiul urban: bluzele supradimensionate, purtate cu tivul partii din fata ascuns in fusta sau pantaloni.

Pulover metalic
Firul metalic inserat în puloverele din tricot demonstrează faptul că stilul casual şi detaliile glam se completează reciproc, fie în aceeaşi piesă vestimentară, fie în aceeaşi ţinută. Acest model poate fi purtat cu jeanşi sau cu fuste din piele sau rochii din voal.

Pulovere cu combinaţii cromatice
Puloverele tricotate în două sau mai multe tonuri complementare îţi permit să tranformi, cu usurinţă, un outfit monoton într-o declaraţie despre modul relaxat în care percepi moda.

Pulovere cu detalii
Detaliile sunt elementele care definesc o ţinută. Încearcă, în acest sezon, un pulover tricotat, cu peplum sau cu mâneci din dantelă.

Pulover pufos
Stilul ultra-pufos al puloverelor din angora transformă orice model din tricot într-o piesă vestimentară căreia nu-i poţi rezista. Confortabil, lejer, călduros şi cu un design estetic, acesta este ideal pentru femeile care nu vor să abandoneze moda în sezonul rece.

Back To Top