Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

prajitura cu mere si biscuitiVă prezentăm reţeta unei prăjituri care, cu siguranţă, cei dragi vor dori să o preparaţi şi a doua zi...

Ingrediete:
60 biscuiţi simpli
2 kg mere
500 gr zahăr
4 plicuri budincă de vanilie
1,2 l apă
150 gr stafide
esenţă de vanilie
scorţişoară
100 ml rom (sau lichior de migdale)

Mod de preparare:
Merele se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe mici. Se adaugă peste apa şi zahărul care în prealabil le-am pus la fiert. Se fierb împreună până ce merele se înmoaie bine, dar să nu se zdrobească de tot.
Separat dizolvăm cele 4 plicuri de budincă în 200 ml apă (din cele 1,2 l) şi când merele sunt gata adăugăm praful de budincă dizolvat şi lăsăm să mai fiarbă câteva minute amestecând continuu. Când este gata adăugăm stafidele care au fost puse la înmuiat în lichior, punem şi un strop de sare, esenţa de vanilie şi scorţişoara. Se aşază biscuiţii într-o formă detaşabilă, îi ungem cu lichiorul rămas de la stafide, după care aşezăm un strat de cremă cât este încă fierbinte. Aşa procedăm în continuare, dar la final trebuie să avem 3 straturi de biscuiţi şi 3 de cremă, ultimul fiind de cremă.
Se lasă să se răcească, se dă la frigider, timp în care biscuiţii se vor înmuia atât cât să se poată tăia prăjitura.

Back To Top