Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

bruno icobet romanii au talentBruno Icobeţ este câştigătorul concursului „Românii au Talent" în 2013 şi a marelui premiu de 120.000 de euro.

Lupta din marea finală „Românii au talent" s-a dat între 15 concurenţi.

Bogdan Olteanu desenează cu sclipici şi clei, o tehnică pe care a văzut-o la un artist francez. În seara finalei, el a desenat pe patru panouri diferite, realizând portretul cântăreţei Amy Winehouse.

Mircea Palamari, „dansatorul complet", cum l-a numit Mihai Petre, a dansat singur, dar „a umplut" scena, pentru că pe ecranele din spate erau proiectate imagini cu el, dansând.

Classic Beat Orchestra combină muzica rock cu cea clasică, iar în seara finalei au încântat publicul cu o reprezentaţie ieşită din tipare.

Corul Fiat Lux a deschis spectacolul finalei cu o reprezentaţie neobişnuită pentru un cor: au început cu „Gangnam Style", au interpretat melodiile lui Lady Gaga şi altor artişti ai momentului, dar şi melodii mai vechi, ca unul dintre hit-urile formaţiei Queen.

Diana Căldăraru a interpretat la pian şi voce melodia lui John Lennon, „Imagine", carev a ridicat sala în picioare şi a impresionat-o pe Andra.

Formaţia de dans WhoGonStopUs a oferit spectacol pe melodia din filmul "Men in black".

Gabriela Artene consultant financiar, dar mereu a visat la o carieră muzicală. În finală, talentul şi vocea ei de soprană a fermecat publicul.

Iluzionistul Vlad Grigorescu a cucerit iremediabil juriul cu un număr unic, în care a implicat publicul.

Ghenadie Rotari a dovedit că este un maestru al acordeonului, interpretând, în finală, melodii despre care nimeni nu ar fi crezut că pot fi cântate la acest instrument muzical: coloanele sonore din filmele „Dallas" şi „Misiune imposibilă".

Ana Munteanu a fermecat publicul şi juriul cu tehnica specială de desen cu nisip. În seara finalei a reprezentat satul românesc şi obiceiurile populare, folosind nisip roşu, galben şi albastru, mesajul ei fiind „Sfântă ni-i casa".

Camelia Duţă este pasionată de dansul step pe care l-a învăţat singură. A captat atenţia cu un dans foarte energic.

Dansatorii Andra Păcurar şi Alexandru Miculescu (Andra şi Alex) sunt participanţi la multe competiţii de dans sportiv. În finală, au făcut spectacol salsa şi tango, pe tema muzicală a filmului Sky Fall.

Reprezentaţia lui Bruno Icobeţ şi a celor trei câini ai lui a fost mai mult decât un număr de dresaj, a cucerit publicul şi a ridicat juraţii în picioare.

Acrobaţii din Trupa Florea au ţinut publicul cu sufletul la gură prin sărituri la trambulină şi salturi periculoase.

Andrei Eduard Sandu este ventriloc. A făcut spectacol cu păpuşile Romeo şi Nea Alecu, a vorbit cu ele şi a cântat.
Eduard Andrei Sandu, Vlad Grigorescu şi Bruno Icobeţ au primit cele mai multe voturi din partea publicului. Câştigătorul locului I şi al marelui premiu de 120.000 de euro este Bruno Icobeţ. Pe locul al II-lea este Vlad Grigorescu, iar ventrilocul Eduard Andrei Sandu a câştigat locul al III-lea.

La marea finală „Românii au talent", Loredana împreună cu Alex Velea şi Cabron şi-au lansat melodia „Viva Mamaia", cel mai recent single, trupa de la Circul Acquatico Bellucci a pregătit un moment special, iar Zoli Toth a cântat la marimba.

Back To Top