Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

briose cu cireseCireşele, fructe gustoase pe care omul le consumă de secole, sunt bogate în vitamine, minerale şi antioxidanţi, astfel încât aduc multe beneficii sănătăţii şi sporesc longevitatea.

 

Ingrediente:
125 g margarină pentru prăjituri,
150 g zahăr pudră,
2 ouă,
125 ml lapte rece,
esenţă de migdale (sau după preferinţă),
150 g făină,
o linguriţă praf de copt,
200-300 g cireşe.

Glazură
150 g zahăr pudră,
2 linguri piure de cireşe.

Mod de preparare:
Se mixează margarina (la temperatura camerei), cu zahărul pudră până ce devine spumoasă apoi se adaugă câte un ou.
Se pune esenţa de migdale în lapte apoi se toarnă în compoziţie şi se mixează până face puţină spumă.
Separat într-un castronel se amestecă făina cu praful de copt, apoi se încorporează în amestecul de mai sus.
Se spală cireşele şi se opresc cam 15 cireşe cu codiţă pentru ornat.
Se cot sâmburii cireşelor. Din 10-15 cireşe se face un piure. Restul cireşelor se taie bucăţele.
Se toarnă în formele de brioşe câte o lingură din compoziţie apoi se presară câteva bucăţele de cireşe şi se mai adaugă câte o lingură de compoziţie deasupra. Se dă tava la copt, pentru 30 de minute, la foc potrivit.
Între timp pregătim glazura: se clocoteşte putin piureul de cireşe cu zahărul, apoi se lasă să se răcorească.
Această glazură se toarnă călduţă deasupra brioşelor scoase din forme şi se lasă să se răcească bine, apoi se decorează cu cireşele oprite pentru decorat. Se dau la rece pentru cîteva minute ca să se întărească glazura.

Back To Top