Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

calvitieMulţi bărbaţi se confruntă cu o cădere masivă a părului, o dată cu trecerea timpului şi înaintarea în vârstă. Uneori calviţia se instalează timpuriu, în jurul vârstei de 20 de ani. Iată câteva reguli de bază care dau rezultate în încercarea de a opri căderea părului.

Căutaţi un magazine cu produse naturiste şi alegeţi un şampon pe baza de petrol sau plante, 100% natural. Evitaţi şampoanele cu un puternic conţinut de săpun sau detergent - săpunul usucă.

Consultaţi un specialist - el vă poate îndruma să alegeti un tratament potrivit tipului dumneavoastra de păr, în funcţie de cât de avansată este calviţia. Tot el poate indica un supliment de vitamine B, deseori responsabile de sănătatea părului.

Felul în care ne hrănim are o mare importanţă în influenţarea ritmului căderii părului. Cercetătorii au dovedit ştiinţific faptul că drojdia de bere, seminţele de floarea soarelui, uleiul din germeni de grâu, lecitina din soia şi alte alimente naturale foarte hrănitoare sunt cei mai buni prieteni ai sănătăţii firului de păr.

Nu vă aşteptaţi la minuni peste noapte - toate tratamentele sunt pe termen lung. Unele sunt recomandate pentru 2 luni, altele pentru 3, altele chiar pentru 1 an.

Este bine de ştiut că specialiştii indică o legătură directă între perioadele de stress şi căderea mai accentuată a părului.

Orice procedeu terapeutic poate să nu fie 100% efficient. Alegeţi un specialist cu care să mentineţi legătura pe termen lung. El vă poate sfătui să alegeţi şi să încercaţi mai multe tipuri de tratament care, împreună, să vă ajute să ajungeţi la rezultatele dorite.

Back To Top