Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

20ani de casnicieNu exista o reţetă secretă după care un cuplu tânăr să se ghideze în idea de construi o căsnicie frumoasă şi durabilă. Într-o lme în care toată lumea se grăbeşte, într-o lume în care uităm să acordăm atenţie gesturilor mărunte de fiecare şi, iată ce vă sfatuiesc cei care au petrecut împreună mai mult de 20 de ani.

Interesele comune - cu cât mai multe cu atât mai bine! Astfel veţi avea activităţi şi timp petrecut împreună. O afinitate pentru călătorii este ideală.
Nu vă opriţi aici! Şi muzica poate fi un liant. Dacă partenerul nu este deranjat că tu asculţi, să zicem muzică folk în timp ce el preferă heavy metal, nu e motiv de îngrijorare. Totuşi, dacă utilizaţi nişte căşti din când în când veţi păstra armonia. Nu vă faceţi un obicei din a vă refuza muzica unul altuia.
Valorile comune - sunt lucruri pe care le descoperi în timp şi care vă pun pe aceeaşi lungime de undă. Ele pot implica valori religioase, păreri despre mediul înconjurător, viziuni politice, înţelegerea făcută asupra locului unde veţi trăi, precum şi felurile în care cheltuiţi banii. Cu cât mai multe compatibilităţi, cu atât mai bine.
Împărtăşiţi-vă trăirile comune. Adunaţi cât mai multe într-un timp cât mai scurt posibil. Când lucrurile nu merg cum trebuie vă puteţi aminti din trecut.
Abilitatea de a râde împreună de absurdităţile vieţii este un bună, dar aveti grijă: fără prea multe glume pe seama celuilalt.
Multe cupluri întreţin cele mai bune conversaţii în maşină, altele în timp ce plimbă câinele. Obiceiul de a face împreună o plimbare de câţiva kilometri la ficare sfârşit de săptămână este benefică, fie că doar vă relaxaţi în aer liber, fie că o faceţi pentru a vă exprima diferenţele.
Nu întodeauna trebuie să cădeţi de acord asupra lucrurilor. Trebuie doar să ajungeţi împreună la concluzia că nu sunteţi de acord. Casa trebuie să fie un refugiu, aşa că impuneţi o regula: nu vă insultaţi sau ridiculizaţi acasa.

Back To Top