Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

marsupiuPort-bebe-ul sau marsupiul este o invenţie modernă pentru transportarea rapidă a unui bebeluş. Părinţii îl apreciază şi uneori nu mai reuşesc să vadă pericolele care se ascund în spatele lui. Poziţionarea incorectă a bebeluşilor în aceste dispozitive de cărat poate tensiona coloana vertebrală. Copiii se aleg cu deviaţii ale acesteia şi alte probleme locale care le pot afecta postura pe termen lung.

Riscuri
Accesoriile clasice de cărat bebeluşul nu pun presiune pe coloana copilului, ci poziţionarea incorectă o face. Felul în care este construit marsupiul clasic încurajează mulţi părinţi să îi aşeze în poziţie verticală. Coloana nedezvoltată complet a bebeluşilor este nevoită să suporte întreaga greutate corporală. Piciorele lor atârnă în aer, nu sunt flexate, şi toată presiunea cade pe coloană.
Cea mai frecventă problemă a coloanei care poate apărea în această situaţie este spondiloza. Deşi nu este foarte comună la vârste atât de mici, ea este extrem de dureroasă şi incomodă.

Folosirea incorectă a port-bebe-ului mai poate cauza şi alte probleme de sănătate:
- rănile, luxaţiile ori întinderile musculaturii gâtului;
- blocarea căilor aeriene (sufocarea);
-deviaţiile de coloană.

Poziţia corecta a bebeluşului în port-bebe sau marsupiu
Chiar dacă multe accesorii încurajează o poziţionare verticală a bebeluşilor, medicii recomandă ghemuirea lor într-o poziţie anatomică, pe orizontală. Aşezarea lor într-o poziţie asemănătoare celei pe care au avut-o în uterul mamei le oferă confort şi siguranţă.
Această poziţie este şi ea riscantă la rândul ei - părinţii trebuie să aibă grijă ca bărbia bebeluşilor să nu stea niciodată lipită de piept. Există această tendinţă, mai ales atunci cand ei nu îşi pot susţine singuri capul. Dacă se întâmplă acest lucru, există riscul sufocării din cauza blocării căilor respiratorii. Medicii susţin că trebuie să existe o distanţă de cel puţin un deget (pe lăţime).

Back To Top