Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

sedetarismO viaţă modernă ne impune sedentarismul. Însă medicii ne avertizează: statul pe scaun mai multe ore poate să ne afecteze sănătatea. Iată cum!

Potrivit unui studiu recent realizat şi apărut în publicaţia American Journal of Preventive Medicine, persoanele care obişnuiesc să petreacă mult timp stând jos au un risc foarte mare de a suferi de DEPRESIE. Riscul de depresie este cu atât mai mare cu cât petreci mai mult de 5 ore pe zi în faţa unui monitor, avertizează specialiştii.

Petrecerea mai multor ore stând pe un scaun în faţa calculatorului sau în faţa televizorului creşte riscul de DIABET, OBEZITATE ŞI BOLI DE FICAT. Riscul este slab diminuat chiar şi atunci când facem puţină mişcare, aşa că, pentru eliminarea acestor pericole este nevoie de schimbarea stilului de viaţă.

Femeile care petrec mai mult de 6 ore stând pe un scaun sunt cu 40% mai predispuse unui DECES TIMPURIU, în comparaţie cu cele care nu stau pe scaun mai mult de 3 ore pe zi. O oră la televizor SCURTEAZĂ VIAŢA CU 22 DE MINUTE, arată un studiu al British Journal of Sports Medicine.

Sedentarismul este responsabil de apariţia a peste 170.000 de cazuri de CANCER anual. Cele mai importante tipuri de cancer care au legătură cu activitatea fizică sunt cele care apar la sâni şi colon. Aşadar, cu cât stai mai mult timp jos şi nu faci mişcare, cu atât creşte riscul de cancer mamar şi la colon. Chiar şi plimbările zilnice pot să diminueze considerabil riscul de cancer, titrează eva.ro.

Un alt studiu apărut în publicaţia Medicine & Science in Sports & Exercise arată că persoanele care obişnuiesc să stea jos cea mai mare parte din zi au un risc cu 54% mai ridicat de a face ATAC DE CORD.

Back To Top