Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

machiaj toamnaMulţi cred că cele câteva săptămâni de trecere de la vară la toamnă sunt unele dintre cele mai colorate şi mai luminoase zile ale anului.
Acest început de sezon rece oferă posibilităţi multiple atât în materie de modă şi coafuri, cât şi în ceea ce priveşte machiajul. Fardurile pastelate şi sidefate, pierd. Gloss-urile transparente sunt înlocuite cu rujurile în nuanţa vinului de toamnă. Autobronzantul este uitat în trusa cu farduri, în favoarea ideii de ten de porţelan.

Trucuri de toamnă

Poarta ruj închis la culoare: garantează un look elegant şi uşor extravagant – alege rujuri vişinii sau în nuanţe pământii de maro.

Pielea ta încă mai este acoperită de un strat fin de bronz? Pune-l în evidenţă cu ajutorul unui ruj închis, în nuanţe de burgund sau vişiniu. Machiaj al ochilor trebuie să fie discret, în nuanţe de auriu sau bej, care se vor potrivi de minune cu tonurile închise ale buzelor tale. Truc pentru un look feminin şi provocator: combină rujul închis la culoare cu un machiaj al ochilor format doar din eyeliner negru şi mascara.

Este bine ştiut faptul că fondul de ten este esenţial în realizarea oricărui machiaj.
Sezonul acesta se poarta texturile mate. Fondul de ten mat, cât mai apropiat de nuanţa pielii, garantează un machiaj sofisticat şi elegant, fără să mai fie nevoie să foloseşti pudra.

Toamna aceasta, mizează pe machiajul smoky eyes în tonuri de indigo. Pe lângă fardul în această nuanţă, foloseşte încă 3 tonuri ale aceleiaşi culori, pentru a crea efectul de lumini şi umbre. Dacă te-ai hotărât să foloseşti acest tip make-up, ai nevoie de un fard în nuanţe de indigo, de auriu şi de negru. Pentru a contura şi mai bine privirea, foloseşte un eyeliner negru şi creion kohl negru.

Blush-ul potrivit nuanţei tenului tău nu ar trebui să îţi lipsească din trusa de make-up – cu ajutorul lui vei obţine un look elegant şi sofisticat. Make-up artiştii profesionişti recomandă aplicarea acestuia după fondul de ten.
Dacă ai tenul deschis, foloseşte un blush roz pal sau în nuanţe delicate de corai. Pentru tenul mediu, ideale sunt fardurile de obraz în tonuri de portocaliu, sau în nuanţa piersicii. Tenului măsliniu sau bronzat, îi sunt recomandate blush-urile în tonuri de maro sau auriu. Pentru a te asigura că blush-ul este întins uniform, aplică un strat subţire de pudră.

Foloseşte o pudră translucidă (sau transparentă) care nu îţi colorează tenul, ci doar estompează luciul nedorit, finisând machiajul.
Îţi vei putea pune în valoare bronzul discret care încă îţi mai colorează uşor pielea, fără să se creeze acel efect inestetic de mască.

Eyelinerul reprezintă cheia pentru o privire seducătoare. Sezonul acesta poţi să repui tuşul de ochi în drepturi şi în trusă! Eyelinerul îţi permite să creezi machiajul cat eye (ochi de pisică), care a revenit puternic în tendinţele sezonului acesta.
Tot cu ajutorul eyelinerului poţi corecta forma ochiului, punându-ţi în valoare privirea.

Back To Top