Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

copil obositPe lângă bogăţia de culori şi arome din galantare şi fervoarea gospodinelor autohtone, grăbite să achziţioneze, să prepare şi să pună în cămări cât mai multe provizii pentru iarnă, toamna aduce şi un nou început: noul an şcolar.
Vacanţa fost una foarte lungă şi copiii au uitat de rigurozitatea programului din timpul anului şcolar. Răsfăţul bunicilor, zilele petrecute la soare şi dimineţile în care se dormea până târziu, au făcut ca grija temelor şi a trezitului de dimineaţă să fie uitate.

Copiii au nevoie de ajutorul părinţilor pentru a se putea acomoda din nou cu zilele pe care le vor petrece la şcoală şi cu noul program. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta pe toţi să intraţi mai uşor în rutina trezitului de dimineaţă şi a temelor.

Cumpărăturile pentru şcoală: mobilizaţi copiii - faceţi împreună o listă a obiectelor necesare noului început de an şcolar şi mergeţi împreună la cumpărături.

Ora de culcare: marea majoritate a copiilor ca o regulă a vacanţei mari toată lumea se trezeşte târziu. Pentru a-i ajuta să se obişnuiască din nou cu trezitul înainte de ora 8, trimiteţi copii la culcare mai devreme. Celor mai mici le prinde bine o baie fierbinte. Cei mai mari pot fi puşi la treabă: pregătirea hainelor pentru a doua zi este un exerciţiu bun şi o deprindere excelentă pentru întregul an şcolar.

Timpul alocat televizorului sau jocului: copiii trebuie să se obişnuiacă cu faptul cp nu vor mai avea tot atât de mult timp liber pentru aceste activităţi.

Micului dejun: chiar dacă adulţii sar peste această masă, ea este extrem de importantă. Încearcaţi să preparaţi câte ceva nou în fiecare dimineaţă şi implicaţi şi copiii (dacă au vârsta potrivită pentru astfel de activităţi... culinare) înainte de începerea şcolii. Astfel se vor obişnui să se trezească mai devreme şi le va face plăcere să mănânce ceva pregătit cu ajutorul mamei sau tatei. Sfat pentru părinţii aflaţi permanent în criză de timp: nu uitaţi că laptele şi fructele sunt necesare alimentaţiei copiilor.

Programul de dimineaţă: uneori timpul nu-ti ajunge pentru a face tot ce aţi propus înainte de a pleca de acasă. Stabiliţi din timp activităţile matinale – pregătirea copiilor, micul dejun, pregătirea parinţilor, drumul până la şcoală – toate acestea vă ajută să treceţi peste provocările oricărei dimineţi, oricât de mare ar fi graba.

Nu uitaţi: copiii au nevoie de timp pentru a se obişnui cu schimbările, au nevoie să înţeleagă de ce apar aceste schimbări şi de ce este important ca ei să meargă la şcoală. Doar aşa ei vor fi fericiţi şi vor învăţa fără ca dumneavoastră, părinţii, să vă confruntaţi cu problemele notelor mici şi a oboselii.

Back To Top