Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

maini frumoaseMâinile şi în special unghiile, sunt observate foarte rapid de către cei din jurul nostru. Orice femeie trebuie să aibă o manichiură frumoasă, îngrijită şi mâini fine şi hidratate. Iată câteva reţete pentru prepararea unor tratamente pentru îngrijirea unghiilor şi a mâinilor şi instrucţiunile de folosire.


Măştile pentru unghii ajută la regenerare, întărire şi la prevenirea exfolierii. Principalele ingrediente de care ai nevoie pentru îngrijirea unghiilor sunt vitamina A uleioasă, uleiul de ricin, uleiul de măsline şi keratină lichidă.

 


Peelingul mâinilor
Pentru a încetini procesul de îmbătrânire a mâinilor şi eliminarea celulelor moarte, peelingul este cea mai bună soluţie. În cazul acesta amestecă o lingură de iaurt cu 1 linguriţă de cereale integrale şi 1 linguriţăta de miere şi freacă uşor mâinile cu acest amestec. Cerealele integrale vor avea efect de peeling, iar iaurtul şi mierea vor hidrata pielea în profunzime.


Mască pentru hidratarea mainilor
Uleiul de măsline se foloseşte şi pentru hidratarea mâinilor: încălzeşte puţin ulei şi masează mâinile cu acesta. Pune-ţi o pereche de mănuşi de bumbac şi lasă uleiul să acţioneze asupra mâinilor tale de-a lungul nopţii pentru cele mai bune rezultate. A doua zi, déjà, mâinile tale vor fi mai hidratate şi mai catifelate.


Tratament cu ulei de măsline
Poţi preveni ruperea unghiilor cu ajutorul unui tratament foarte simplu: încălzeşte puţin ulei timp de câteva secunde. Toarnă uleiul într-o ceaşcă şi ţine unghiile scufundate în acesta timp de 10 minute pentru fiecare mână. Ai grijă să nu încălzeşti prea mult uleiul, deoarece te poţi arde. Aplică unghiilor tale acest tratament simplu şi eficient timp de 2 ori pe săptămână şi vei observa în scurt timp cât de tari vor deveni unghiile tale.


Tratament împotriva exfolierii unghiilor
Prepară un amestec dintr-o jumătate de banană zdrobită, câteva picături de ulei de ricin, câteva picături de keratină lichidă şi câteva picături de vitamina A uleioasă. Aplică acest amestec pe unghii şi pe mâini şi lasă-l să acţioneze timp de 20 de minute. Clăteşte bine cu apă călduţă. Keratina va întări unghia, uleiul de ricin va preveni exfolierea, iar banana va hidrata intens pielea.


Lămâie pentru unghii pătate
Dacă oja îţi rămâne pe unghie sau ţi-o pătează, amestecă puţină zeamă de lămâie cu câteva picături de ulei de ricin sau de jojoba şi aplica tratamentul cu ajutorul unei periuţe pe unghiile afectate. În scurt timp ca unghia va fi mai curată şi degresată.

Back To Top