Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

vineri 13De-a lungul timpului, au existat teorii de la care s-ar fi ajuns la legendele în ceea ce priveşte ziua de VINERI 13. Una dintre ele spune că Eva i-a dat mărul lui Adam într-o zi de VINERI 13, alta că Marele Potop ar fi început tot într-o astfel de zi.

Aceste teorii sunt alimentate de faptul că Vechiul Testament nu indică precis datele acestor evenimente. Există şi o legendă conform căreia totul a început cu Cina cea de Taină, la care au participat 13 persoane, şi cu crucificarea lui Iisus în Vinerea Mare.

Studiu: statul american pierde aproximativ 900 de milioane de dolari în zilele de vineri 13, deoarece circa 20 de milioane de locuitori din State se tem de această zi şi aleg să nu facă afaceri, să nu călătorească cu avionul şi renunţă în general la activităţi pe care le-ar face într-o zi obişnuită.

Data de VINERI 13 apare de 688 de ori în 400 de ani.

Egiptenii şi chinezii consideră numarul 13 ca fiind unul norocos.

S-au născut într-o zi de VINERI 13 Fidel Castro şi fostul prim-ministru al Marii Britanii, Margaret Thatcher.

Sir Winston Churchill nu călătorea niciodată în zilele de VINERI 13, decât dacă era ceva extrem de important. La fel făceau şi Napoleon, Mark Twain, Franklin D. Roosevelt sau Herbert Hoover.

Vinerea era ziua din săptămână în care erau executaţi prizonierii în Roma Antică. Mai târziu, vinerea a devenit ziua când erau spânzuraţi cei condamnaţi în Marea Britanie.

În Evul Mediu, vinerea era cunoscută ca "sărbătoarea vrăjitoarelor", despre care se spunea că sunt organizate în adunări de câte 13.

În anul 1307, mii de călugări-soldaţi ai Cavalerilor Templieri au fost omorâţi de regele francez Ludovic al IV-lea, într-o zi de VINERI 13.

Misiunea de pe Lună Apollo 13 a fost lansată la ora 13.13 şi a fost abandonată pe 13 aprilie 1970.

Un asteroid aflat la depărtare de Terra ar putea lovi planeta vineri, 13 aprilie 2029 - la viteza de 28 km/h ar putea avea forţa a 65.000 de bombe atomice.

În religia vechilor nordici, o legendă povesteşte despre un faimos banchet în Walhala, raiul războinicilor, la care au fost invitaţi 12 zei. Loki, zeul întunericului, nu a fost chemat la această petrecere, motiv pentru care acesta l-a atacat pe Balder (echivalentul lui Zeus în tradiţia nordicilor) şi l-a omorît. Ca urmare, întreaga Walhala a fost distrusă. Din acel moment s-a considerat ca fiind ghinion să inviţi 13 oameni la o petrecere.

În tradiţia musulmană nu este acceptat ca 13 oameni să stea la masă - se spune că toţi vor muri în următorul an. În plus, dacă numele tău are 13 litere, vei avea norocul diavolului.

Back To Top