Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

locuinte socialeProiectul locuinţelor sociale pentru persoane cu venituri modeste, al Primăriei Ploieşti, a fost iniţiat în această primăvară. Dacă va fi găsită sursă de finanţare, există posibilitatea ca lucrările de construcţie să demareze chiar în acest an.

Potrivit declaraţiilor viceprimarului Raul Petrescu pentru jurnalulph.ro, „există un proiect care după ce va fi aprobat, prevede construirea pe strada Lucernei, din cartierul Bereasca, a 250 de locuinţe sociale, cu un număr total de aproximativ 700 de beneficiari. Rămâne de văzut când va începe această construcţie. Sunt şanse să înceapă şi în acest an, însă totul depinde de fondurile pe care le avem disponibile. Problema locativă este la nivelul municipiului, una stringentă".

Totuşi, conducerea Primăriei Ploieşti a exclus din start varianta unui parteneriat cu ANL pentru construirea acestor locuinţe sociale. „La maniera în care a fost elaborat acest proiect, sursa de finanţare ar fi bugetul local. Vom încerca să identificăm şi alte surse de finanţare şi de ce nu, poate vom avea o discuţie şi cu cei de la ANL. După cum se ştie, ANL este centrat mai mult pe locuinţe pentru tineri. Solicitanţii de locuinţe sociale sunt şi persoane vârstnice. Aşadar vom merge mai degrabă pe varianta de finanţare din surse proprii", a explicat viceprimarul pentru sursa citată.

Back To Top