Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

campanie vaccinare antirabica vulpiA.N.S.V.S.A şi D.S.V.S.A Prahova vor începe cea de-a doua campanie de vaccinare a vulpilor, din acest an.

Vaccinarea vulpilor împotriva rabiei se desfăşoară de două ori pe an şi face parte din programul strategic naţional de eradicare a rabiei la aceste animale. Administrarea vaccinului se face prin plasarea manuală şi aeriană de momeli vaccinale în zonele frecventate de animale.

Campania de vaccinare antirabică a vulpilor va începe pe data de 1 octombrie cu administrarea a 4.430.000 de bucăţi de momeli vaccinale, dintre care 80.040 în diverse zone din judeţul Prahova. De asemenea, pădurarii vor amplasa şi 58.735 de momeli vaccinale, din care 1.090 în Prahova. Campania va dura până la finalul lunii noiembrie 2013.

Potrivit informării din partea DSV Prahova, în fondul de vânătoare din judeţ, care se întinde pe o suprafaţă de 4.002,1 km pătraţi, există un efectiv de 1.503 vulpi.

Administrarea aeriană a momelilor vaccinale se va desfăşura în perioada 01-06 octombrie, în funcţie de condiţiile meteorologice, fiind administrate 20 de momeli vaccinale pe kilometru pătrat. Acţiunea de administrate manuală a momelilor vaccinale se va desfigura în perioada 21-26 octombrie, în jurul localităţilor şi a apelor unde nu au fost administrate aerian aceste momeli.

Pentru a nu pune în pericol populaţia din localităţile vizate, reprezentanţii DSV au emis informări publice şi au afişat instrucţiuni pentru populaţie, în cele 458 de localităţi vizate din Prahova. Populaţia este sfătuită să nu atingă momelile descoperite accidental şi să supravegheze animalelor de companie sau de curte pentru a nu intra în contact cu bucăţile de momeli vaccinale.

Back To Top