Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ASCHFR PrahovaAsociaţia de Sprijin a Copiilor Handicapati Fizic-România, Filiala Prahova a primit două donaţii substanţiale. VEZI CUM AU AJUTAT FIRMELE COPIII CU DIZABILITĂŢI.

Asociaţia de Sprijin a Copiilor Handicapati Fizic-România, Filiala Prahova este o organizaţie cu experienţă în domeniul dezvoltării de programe pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale copiilor şi tinerilor cu handicap fizic.
În acest context, două dintre proiectele în care organizaţia s-a implicat au avut rezultate concrete uimitoare, având în vedere dificultăţile financiare ale ultimelor luni.

Prima donaţie a fost perfectată pe 16 iulie 2013 şi reprezintă 1000 USD din partea SC Johnson Controls, în cadrul proiectului „BLUE SKY INVOLVE 2013".

„Donaţia a fost folosită exclusiv pentru dotarea cu echipament a sălii de Kinetoterapie. Sala de kinetoterapie face parte din Centrul de zi ALEXANDRU, unde copiii cu handicap fizic beneficiază de programe de terapie recuperatorie diverse. Desfăşurarea de activităţi specifice este posibilă datorită dotării sălii de kinetoterapie cu aparatură performantă", a precizat Georgeta Lorenţ, preşedintele asociaţiei, într-un comunicat recent.

Cea de-a doua donaţie a fost realizată, pe 13 septembrie, prin Georgeta Lorenţ, preşedinta asociaţiei şi reprezintă un cec în valoare de 19.000 USD din partea Fundaţiei Timken, pentru proiectul „Dotare laborator de informatică".
Potrivit datelor din partea ASCHFR Filiala Prahova, donaţia va fi folosită exclusiv pentru dotarea cu echipament a laboratorului.

„Proiectul are ca scop îmbunătăţirea cunoştintelor tinerilor cu handicap fizic în domeniul informatic, prin asigurarea condiţiilor minime de educaţie şi pregătire pentru integrarea ulterioară a grupului ţintă pe piaţa muncii, oferirea unei şanse de integrare în societate şi scoaterea din izolare, de dezvoltare a capacităţilor de comunicare, relaţionare, de exprimare liberă a emoţiilor, dorinţelor şi nevoilor a 20 tineri cu handicap fizic şi asociat cu diferite diagnostice (tetrapareza spastica nedeplasabila, parapareza spastica, artogripoza multipla bilaterala, hemipareza, intarziere psihomotorie ) membri ai ASCHF-R Filiala Prahova", ne-a explicat Georgeta Lorenţ.

Back To Top