Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bursa-locurilor-de-munca-absoventiVineri, 27 septembrie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova a organizat BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI.

Târgul de joburi s-a defăşurat simultan în Ploieşti, Câmpina şi Vălenii de Munte. 80 de angajatori au fost interesaţi de serviciile absolvenţilor de liceu sau facultate.

În Ploieşti, la Bursă au participat 32 de angajatori care au pus la dispoziţia celor 500 de tineri absolvenţi 706 locuri de muncă în diverse domenii de activitate: inginerie, confecţii textile, comerţ, construcţii metalice, construcţii civile, asigurări, fabricare de maşini şi utilaj, transporturi şi alimentaţie publică.
Dacă absolvenţii de studii medii şi-au putut găsi locuri de muncă în domeniile de construcţii, lăcătuşi mecanici, sudori, muncitori necalificaţi, manipulanţi, operatori de date de calcul, şoferi, lucrători comerciali, vânzatori, casieri, consilieri de vânzări, şi confecţii (muncitori necalificaţi, confecţioneri textile), cei cu studii superioare nu au avut de unde alege din prea multe joburi conforme pregătirii lor: ingineri, economişti, medici şi consultanţi financiari.

În Câmpina, au participat 33 de angajatori care au oferit 160 de locuri de muncă celor 248 de tineri absolvenţi interesaţi de un job.

În Vălenii de Munte, au răspuns invitaţiei AJOFM Prahova 15 angajatori care au pus la dispoziţie 52 de joburi celor 181 de tineri absolvenţi.

Potrivit datelor oferite de AJOFM Prahova, din totalul de 929 persoane participante la Bursa locurilor de muncă, 693 au fost absolvenţi de învăţământ profesional, liceal sau universitar. Dintre aceştia, 412 au fost selectaţi în vederea încadrării (298 din Ploieşti, 102 din Câmpina şi doar 12 din Vălenii de Munte. Pe cele aproape 1.000 de joburi, numai şase tineri au reuşit să se angajeze pe loc: patru din Ploieşti şi doi din Câmpina, iar joburile obţinute au fost confecţioner textile, agent de securitate, lucrător la o benzinărie, operator de baze de date şi consilier de vânzări.

Back To Top