Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ninsoare-octombrieNinsoarea din ultimele ore, căzută în zona montană a judeţului PRAHOVA, a dat peste cap traficul pe DN1. Stratul de zăpadă a ajuns, în unele locuri, chiar şi la 10 centimetri, iar utilajele de deszăpezire au fost puse în funcţiune.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC, din Inspectoratul General al Poliţiei Române, la această oră, sunt închise, în vederea deszăpezirii, următoarele drumuri naţionale:

-DN1 Braşov - Predeal

-DN1A Săcele (judeţul Braşov) - limita cu judeţul Prahova

-DN73 Bran (judeţul Braşov) - limita cu judeţul Argeş

-DN73A Predeal - Râşnov

-DN2D Ojdula (judeţul Covasna) - limita cu judeţul Vrancea.

Se estimează că circulaţia va fi reluată în curând.
Conducătorii auto că au obligaţia ca, pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, să echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă.
În cazul autovehiculelor de transport marfă cu o masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone şi al autovehicululelor de transport de persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune, inclusiv cel al conducătorului auto, acestea trebuie să fie echipate cu anvelope de iarnă pe roţile axei/axelor de tracţiune sau să aibă montate pe aceste roţi lanţuri sau alte echipamente antiderapante certificate.

Back To Top