Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

catuse01În ultimele 24 de ore, poliţiştii au organizat mai multe acţiuni pentru depistarea unor infractori care se sustrăgeau pedepselor cu închisoarea.

De exemplu, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale - Biroul Urmăriri, în colaborare cu C.C.P.I. - Biroul SIRENE au depistat şi reţinut, în Grecia şi Italia, doi bărbaţi condamnaţi.

Astfel, un bărbat în vârstă de 48 de ani din Băicoi a fost prins în Grecia. El era urmărit naţional şi internaţional pentru că se sustrăgea de la executarea a două mandate penale (un an şi şase luni închisoare, respectiv şase ani şi trei luni) pentru comiterea de infracţiuni de înşelăciune. În perioada ianuarie - octombrie 2000, acesta a indus în eroare 11 societăţi comerciale de la care a achiziţionat bunuri pe care le-a achitat prin emiterea de file CEC fără acoperire. Condamnatul a fost extrădat către România în vederea executării pedepsei.
Celălalt, în vârstă de 57 de ani, era urmărit naţional şi internaţional pentru infracţiunea de conducere fără permis. Infractorul a fost reţinut în Italia.

Totodată, pe raza judeţului Prahova au fost depistate ale două persoane aflate în aceeaşi situaţie. La Filipeştii de Pădure, agenţii Poliţiei Comunale sprijiniţi de poliţiştii de la Secţia 2 Floreşti au prins un condamnat la un an închisoare pentru săvârșirea infracţiunii de ultraj.
De asemenea, un infractor periculos condamnat la 7 ani închisoare pentru tâlhărie în formă agravată şi privare de libertate a fost depistat la Cocorăştii Mislii.
La fel ca ceilalţi, acesta a fost adus la penitenciar pentru ispăşirea pedepsei.

Back To Top