Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ziua persoanelor varstnice consultatii gratuiteDe Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a adus în atenţia publicului problematica persoanelor vârstnice şi a oferit posibilitatea beneficiarilor ocrotiţi în cadrul instituţiilor de asistenţă socială din judeţ, de a participa la activităţi diversificate, cu ajutorul colaboratorilor.

Pe 1 octombrie, personalul de specialitate din cadrul Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Nedelea a acordat consultaţii gratuite persoanelor vârstnice care au trecut pragul unui supermarket din judeţ. Vzrstnicii au beneficiat de măsurarea valorii tensiunii arteriale, măsurarea pulsului periferic, măsurarea glicemiei prin puncţie digitală şi măsurarea saturaţiei de oxigen în sange.

Din cele 161 de persoane care s-au adresat specialiştilor, 25 de persoane au fost identificate cu valoare mare a tensiunii (peste 14), 30 de persoane cu valoare mare a diabetului (peste 120 mg/dl) şi 4 persoane cu nivel mare al glicemiei (peste 200 mg/dl).

Campania va continua până diseară, la ora 19.00.

Tot de Ziua vârstnicilor, beneficiari din cadrul Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Urlaţi şi ai Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţională pentru Persoane Adulte cu Handicap Urlaţi au vizitat Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova. Pensionarii au ascultat cu atenţie explicaţiile oferite de ghizii muzeului şi au admirat exponatele din sălile muzeului.

Back To Top