Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

furtuna solaraO stare de sănătate precară în aceste zile ar putea să nu fie cauzată de răceli, de schimbările bruşte de temperatură ori de... conjuncturile astrale. Persoanele care suferă de dureri de cap intensificate în această perioadă ar putea fi afectate de uriaşa furtună magnetică de pe Soare, care tocmai a avut loc.

Fluxul de masă coronală, ejectat în noaptea de duminică spre luni de Soare, a provocat o furtună magnetică de putere moderată, potrivit datelor Centrului de Prognoză a Climei Spaţiale al Administraţiei Naţionale Oceanice şi Atmosferice din SUA (NOAA), relatează RIA Novosti, citat de Agerpres.

În noaptea spre luni, după cum au precizat experţii americani, s-a produs o ejecţie a unui flux important de plasmă, cât jumătate din discul solar, amintind de o omidă uriaşă.

Norul compus din sute de milioane de tone de plasma solară se așteaptă să ajungă miercuri în apropierea Terrei, potrivit agenţiei de presă menţionate.

Conform NOAA, indicele Kp de tulburări geomagnetice se ridică în prezent la 6 unități, dar ar mai putea crește, nu însă semnificativ, în următoarele ore. Indicele Kp exprima activitatea geomagnetică, pe o scara de la 1 la 9. Un indice de minimum 5 semnifică o furtună geomagnetică de mică putere.

Furtuna magnetică a generat aurore luminoase pe cer în nordul Canadei şi în Scandinavia.

Medicii atrag atenţia că, uneori, furtunile magnetice sunt însoţite de dureri de cap, migrene, palpitaţii, insomnie, o stare scăzută de vitalitate, căderi de tensiune. Oamenii de ştiinţă atribuie aceste modificări din organismul uman faptului că fluctuaţiile câmpului magnetic încetinesc fluxul de sânge capilar şi atunci debutează hipoxia tisulară, respectiv aportul insuficient de oxigen la nivelul ţesuturilor, mai relatează Agerpres.

Sursa foto: realitatea.net

Back To Top