Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

caldura spitalTemperaturile extrem de scăzute din ultimele zile au determinat măsuri rapide la unităţile medicale din Prahova. La Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, conducerea a decis livrarea căldurii în saloane după un anumit program.

Ca să nu ţină pacienţii în frig, dar nici să nu fie nevoiţi să depăşească bugetul pe facturile de încălzire, reprezentanţii Spitalului judeţean de Urgenţă Ploieşti au hotărât furnizarea agentului termic în anumite intervale orare, titrează jurnalulph.ro. Astfel, în timpul nopţii, căldura va fi furnizată între orele 00.00 şi 03.00, dimineaţa, între orele 06.00 şi 09.00, iar seara, între orele 18.00 şi 22.00. Pe toată durata furnizării căldurii, în saloane ar trebui să fie o temperatură de 22 de grade Celsius.

Clădirile Spitalului Judeţean din Ploieşti vor putea păstra mai bine căldura după ce lucrările de anvelopare, aflate la un stadiu de 75% din execuţie, vor fi terminate, mai relatează sursa citată.

Back To Top