Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

scumpire bilete ratp ploiestiPreţul biletelor pentru transportul public din Ploieşti s-ar putea mări. Detalii, de la directorul Transport Călători Expres, Cristian Iancovici.

Costul unei călătorii cu mijloacele de transport public din Ploieşti ar putea ajunge, în curând, la 2 lei, de la 1,6 lei. Scumpirea ar fi motivată de creşterea preţurilor la energie electrică şi combustibil, din ultimii şapte ani.

„Suntem în faza de a calula această posibilitate şi vom vedea implicaţiile. Dacă vom decide scumpirea, atunci biletul va ajunge la valoarea de 2 lei. Ar trebui să avem în vedere faptul că, de şapte ani, nu s-au mai modificat tarifele biletelor, dar, în această perioadă, au fost repetate scumpiri la energie şi combustibil", ne-a declarat Cristian Iancovici, directorul Transport Călători Expres Ploieşti.

Scumpirea nu ar viza şi abonamentele.

Operatorul de transport public din Ploieşti trece printr-o situaţie financiară dificilă, recent, angajaţii RATP declanşând o grevă pentru neplata la timp a salariilor.

Sursa foto: adevarul.ro

Back To Top