Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

tutun slimParlamentul European (PE) a votat astăzi, în cadrul sesiunii plenare de la Strasbourg, o nouă legislație privind produsele din tutun. Aceasta prevede interzicerea la comercializare a țigărilor mentolate din 2022.
De asemenea, eurodeputații nu au susținut propunerea ca țigara electronică să fie considerată un medicament și va putea să fie în continuare comercializată în magazinele specializate sau în tutungerii. Pe de altă parte, s-a votat pentru interzicerea vânzării acestei țigări către minori, precum și pentru limitarea reclamei pentru acest produs, titrează Agerpres.


„Bunul simț a prevalat în decizia PE de a permite ca țigările electronice să poată fi în continuare comercializate pe piață în aceleași locuri cu produsele din tutun standard. Nu ar fi avut niciun sens să lipsim clienții de acces la aceste noi produse electronice care se dovedesc a fi de succes în a reduce efectele nocive ale fumatului", a declarat eurodeputata belgiană Frederique Ries, din grupul ALDE.

Back To Top