Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ora-de-iarnaRomânia va trece la ORA DE IARNĂ 2013 în ultima duminică din această lună, respectiv pe 27 octombrie. Ceasurile vor fi date cu o oră înapoi.

Ora de iarnă este ora oficială a oricărui stat de pe glob, ora de vara fiind cea vinovată pentru „dereglarea" ceasurilor, titrează realitatea.net. Astfel, când trecem la ora de iarnă revenim practic la ora oficială.

Trecerea propriu-zisă la ora de iarnă 2013 se face în noaptea dintre 26 şi 27 octombrie 2013 ora 04.00 a dimineţii de 27 octombrie 2013 devenind ora 03.00, care se va repeta, iar ziua va avea, astfel, 25 de ore.

Schimbarea orei se face de două ori pe an şi este reglementată de o directivă europeană din 2001, care prevede că modificările orei se efectuează în ultima duminică din martie şi în ultima duminică din octombrie.

Potrivit Observatorului Astronomic, în România, ora de vară a fost introdusă prima oară în 1932 (între 22 mai şi 2 octombrie).
Din 1933 şi până în 1940, când s-a renunţat la acest obicei, ora de vară era introdusă în prima duminică din aprilie, până în prima duminică a lui octombrie.
Din 1997, se trece la ora de vara începând cu ultima duminică din martie, până în ultima duminică din octombrie.
Organismul uman nu este afectat de schimbarea orei, cele mai multe persoane bucurându-se de o oră de somn în plus.

Back To Top