Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

lucrari cale ferata vestÎn noaptea de miercuri, 9 octombrie, de la ora 23.30, până la ora 04.00, circulaţia feroviară pe tronsonul Bucureşti - Braşov a fost oprită pentru a se putea finaliza montarea a opt grinzi din prefabricate la prima deschidere a podului peste calea ferată de la Centura de Vest a municipiului Ploieşti.

centura vest ploiestiMontarea grinzilor ce alcătuiesc tablierul podului va continua şi în noaptea de joi, 10 octombrie, spre vineri, 11 octombrie, pentru cea de a doua deschidere care nu se află peste linile de tensiune. În total, vor fi montate 13 grinzi, cu o lungime de 20 de metri.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, lucrările vor fi terminate până la data de 15 noiembrie 2013, dată la care se va putea circula normal pe Centura de Vest a Ploieştiului.

În prezent, se circulă pe o bandă de sens, şoseaua având o importanţă majoră pentru traficul dintre Bucureşti şi Valea Prahovei, mai ales că preia maşinile care vin de pe autostrada Bucureşti - Ploieşti.

Urmare a măsurilor luate în cadrul comandamentului organizat de prim-ministrul Victor Ponta în data de 4 octombrie, circulaţia pe două poduri ale ale Centurii de Vest a Municipiului Ploieşti va fi reluată joi, 10 octombrie, la ora 17.00. Astfel, se va trece din nou la circulaţia pe 4 benzi, permiţând în acelaşi timp şi folosirea bretelei de coborâre către Municipiul Ploieşti.
Ultimul pod va fi dat în folosinţă pe data de 15 noiembrie, în următoarele trei nopţi finalizându-se montarea celor 26 de grinzi prefabricate peste calea ferată dublu electrificată Bucureşti – Ploieşti - Braşov.

Back To Top