Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Eugen NicolaescuMinistrul Sănătăţii Eugen Nicolăescu a declarat, miercuri, că pachetul de bază de care vor beneficia şi cetăţenii neasiguraţi include doar prevenţia, serviciile aferente programelor naţionale şi cele de urgenţă, asiguraţii beneficiind de servicii suplimentare.

„Pachetul de bază se va asigura pentru toate categoriile de cetăţeni, şi asiguraţi, şi neasiguraţi, doar pe câteva elemente: pe prevenţie, pe programe naţionale şi pentru urgenţă", a declarat Eugen Nicolăescu la TVR1, explicând că aceste prevederi sunt incluse în programul de guvernare, titrează realitatea.net.

În schimb, cetăţenii asiguraţi vor beneficia şi de alte servicii, având în vedere că ei sunt plătitori de asigurări de sănătate.

Pachetul de servicii medicale de bază este structurat pe mai multe capitole şi vizează medicina primară, de ambulatoriu şi de spital, dar şi asistenţa comunitară şi medicina dentară, stabilind serviciile de care beneficiază toţi cetăţenii, indiferent dacă sunt asiguraţi sau nu.

Printre reglementările pachetului se numără limitarea internărilor în spitalele publice, însă numai pentru acele cazuri care pot fi tratate în ambulatoriul de specialitate, în spitalizare de zi sau de către medicul de familie.

Proiectul pachetului de bază în sănătate a fost lansat marţi de către Ministerul Sănătăţii şi se află în dezbatere publică până la 1 noiembrie.
Proiectul constituie primul document referitor la serviciile medicale pe statul este ob,igat să le asigure tuturor pacienţilor fără deosebire de contribuţia la asigurările sociale de sănătate şi care a fost adaptat bugetului estimat pentru 2014.

Stabilirea clară a pachetului este prevăzută în acordul cu Fondul Monetar Internaţional.

Back To Top