Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

catuse01Doi poliţişti de la arestul Poliţiei Dolj au fost prinşi în flagrant în timp ce primeau 250 de euro de la un iubita unui deţinut, pentru a-i înmâna acestuia un telefon mobil.
Disperat, unul dintre ei şi-a îndesat în gură banii, încercând să înghită bancnotele compromiţătoare!

Femeia a fost cea care i-a denunţat pe şpăgari, iar poliţiştii au organizat un flagrant. În momentul în care au fost prins, unul dintre ei a încercat să scape de probe, îndesând dispeerat banii în gură. Poliţiştii l-au obligat însă să continue flagrantul şi să se întâlnească cu colegul lui, pentru a-i da partea din mită pentru care se înţeleseseră. Astfel, fost prins şi celălalt agent. Ambii vor fi duşi la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă. Mai ales că anchetatorii au aflat că şpăgarii se ocupau de o bună bucată de vreme de astfel de lucruri. Ei luau legătura cu rude ale persoanelor aflate în arest şi le cerau sume de bani pentru a le permite să introducă în arest diverse bunuri interzise.

Sursa: Realitatea.net

Back To Top