Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

masini-electriceÎn cadrul unui nou program, reprezentanţii Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice (MMSC) au luat măsura de acordare a tichetelor de reducere la achiziţionarea automobilelor electrice.

Cei interesaţi de achiziţionarea unui automobil electric pot aplica, la Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), pentru obţinerea unei reduceri de 12.000 de lei, fiind disponibile 100 de tichete de reducere, în cadrul unui nou program al Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice (MMSC), relatează Mediafax.

Ordinul ministrului Mediului pentru aprobarea Ghidului de finanţare a Programului de promovare a vehiculelor de transport nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic a fost publicat joi, în Monitorul Oficial.

Astfel, ecotichetul de 12.000 de lei se acordă la achiziţionarea unui autovehicul nou (autoturism, autoutilitară uşoară sau autospecială uşoară) propulsat de un motor electric, cu alimentare de la o sursă electrică.

Se pot înscrie la AFM pentru cotichete: persoane fizice şi juridice, unităţi administrativ-teritoriale şi instituţii publice. După ce le sunt aprobate dosarele, cei care au aplicat trebuie să se înscrie la un producător validat de AFM în termen de 20 de zile (persoanele fizice) şi respectiv de 45 de zile (persoanele juridice), mai relatează sursa citată.

Back To Top