Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ambulanta terapie intensiva tip C1Joi, 10 octombrie, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, s-a aflat într-o vizită oficială la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde a discutat cu oficialii judeţului Prahova despre ambulanţele de tip C1.

Scopul vizitei a fost punerea în funcţiune la capacitate maximă a ambulanţelor de terapie intensivă mobilă de tip C1.
În prezent, la nivelul judeţului Prahova, se află două astfel de ambulanţe. Potrivit legislaţiei, echipajul medical de pe aceste maşini trebuie să fie format din minim patru persoane, dintre care un medic de urgenţă sau un medic de anestezie - terapie intensivă.

Pe lângă dotările standard ale unei ambulanţe, autospecialele medicale de tip C1 sunt prevăzute şi cu alte tipuri de aparatură medicală: aparatură pentru resuscitare-respiraţie, aparatură monitorizare-defibrilare-evaluare.
Valoarea unei astfel de ambulanţe este de peste 100.000 de euro, fiind achiziţionate de către Ministerul Sănătăţii.
„Operaţionalizarea ambulanţei de tip C în judeţul Prahova este foarte importantă, pentru că înseamnă creşterea capacităţii de intervenţie cu încă două echipaje de cel mai înalt nivel de competenţă, în situaţii de urgenţă complexe", precizează reprezentanţii Consiliului Judeţean Prahova într-un comunicat.
Acest lucru a fost realizat cu sprijinul autorităţilor judeţene, al ISU Prahova dar şi al Ministerului Sănătăţii.

Back To Top