Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

amenda soferiPrintre disputele legate de consumul de alcool şi sancţiunile pentru abaterile grave, aproape a trecut neobservat faptul că noul Cod rutier ce stă să fie aprobat prevede sancţiuni drastice, de şase ori mai mari, pentru cei care nu-şi pun centura de siguranţă sau cei care vorbesc la telefon în timp ce conduc.

Astfel, pentru nepurtarea centurii de siguranţă şi a căştii de protecţie, la motociclişti şi mopedişti, vor creşte de la amenzi cuprinse între 160-240 de lei în prezent, la 720-1.600 de lei. Punctele de penalizare pentru această sancţiune vor fi de asemenea majorate, de la 2 la 6. Aceeaşi sancţiune se va aplica şi pentru vorbitul la telefon.

Specialiştii în transporturi susţin însă că aceste amenzi nu se justifică în cazul centurii de siguranţă, aspect care nu influenţează în niciun fel riscul de a produce accidente şi care îl vizează strict pe conducătorul auto.

De asemenea, în condiţiile în care se vorbeşte despre o marjă în care este permis consumul de băuturi alcoolice, amenda pentru centura de siguranţă atinge valori aberante.

Back To Top