Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

coada la angajareSenatorul PPDD, Constantin Popa, din Buzău, a înfiinţat Sindicatul Românilor Fără Locuri de Muncă, prin care să-i îndrume pe tinerii care nu-şi găsesc un job, dar şi să facă demersuri la autorităţile locale şi centrale pentru a le găsi oamenilor un mod de angajare.

Motivele care au stat la baza ideii de a înfiinţa sindicatul sunt creşterea alarmantă a somajului în România, mai ales în rândul tinerilor, dar şi lipsa de soluţii din partea Guvernului pentru a rezolva problema angajării.

„Polarizarea excesivă, care a distrus punţile din oameni, minima coeziune şi solidaritate socială, conştiinţa de neam făuritor de istorie, cultură şi civilizatie reprezintă azi un adevărat flagel. Pensionarii, de bine de rău, au o pensie, angajaţii, câţi mai sunt, au o pâine. Drama cea mai cumplită este, însă, a celor rămaşi fără un loc de muncă, fără minimele mijloace de supravieţuire într-o lume ostilă, care pare să-şi fi pierdut busola. Pentru aceşti dezmoşteniti ai sorţii, se simte nevoia unei griji speciale. Sindicatul oamenilor fără muncă poate fi o formă de organizare care să contribuie prin mijloace specifice la găsirea mai rapidă a unor modalităţi de integrare socială, de apărare a dreptului universal la viaţă, la muncă, la familie şi la îngrijirea sănătăţii. O formă de luptă, în cadru legal, un semnal către factorii responsabili şi o unire a eforturilor tuturor membrilor societăţii pentru diminuarea şomajului, combaterea sărăciei şi refacerea unităţii de voinţă în jurul valorilor supreme ale unei ţări: cetăţeanul, copilul, familia (...). Redarea demnitatii civice, prin acordarea unei mai mari atenţii acestor deziderate, se poate face cu mai multe şanse de reuşită prin unirea eforturilor comune decât prin soluţii solitare, individualiste şi aleatorii", spune senatorul de Buzău, citat de stirile.rol.ro.

Sursa foto: finantistii.ro

Back To Top