Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

raed-arafatAmbasadorul francez în România, Philippe Gustin, îi va conferi, joi, distincţia de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat, în cadrul unei ceremonii organizate la Reşedinţa Franţei, informează misiunea diplomatică.

Legiunea de Onoare (Légion d'Honneur) este cea mai înaltă distincţie civilă şi militară franceză, instituită în anul 1802 şi acordată neîntrerupt din 1804 până în prezent. Este o decoraţie care şi-a menţinut, de-a lungul anilor, o strălucită reputaţie, titrează agerpres.ro.

În anul 2003, Arafat a primit Ordinul Naţional „Pentru Merit" în gradul de Cavaler acordat de preşedintele României în exerciţiu din acea perioadă, Ion Iliescu, pentru întreaga activitate ştiinţifică şi de cercetare, pentru contribuţia deosebită la dezvoltarea şi promovarea tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor în România.
Apoi, în 2005, dr. Raed Arafat a primit de la preşedintele Traian Băsescu, aceeaşi distincţie în grad de Ofiţer, pentru eforturile în salvarea oamenilor la inundaţii şi pentru eforturile depuse zi de zi pentru salvarea vieţilor a numeroşi români.

Back To Top