Categorie: Actual

ciobanescul-romanesc-carpatin 2Valea Doftanei: Culmea hoţiei: Să furi câinele de pază!

Poliţiştii din Valea Doftanei au primit o sesizare neobişnuită. Un cetăţean a reclamat că i-a fost furat câinele ciobănesc din curte! Animalul de talie mare era legat cu lanţ! Agenţii au demarat cercetările şi au descoperit repede că autorul furtului era un bărbat domiciliat în aceeaşi localitate. Acum el este cercetat penal pentru furt calificat.
Câinele a fost restituit proprietarului care ar trebui să se gândească acum să-şi protejeze mai bine animalul. Dacă lanţul n-a fost de ajuns, eventual să-i pună şi un lacăt mai mare.

Poiana Câmpina: Legătura dintre o drujbă şi şase oi

 

Singura legătură este că în grajdul oilor, un sătean din Poiana Câmpina îşi depozitase şi drujba. Sâmbătă, staulul a fost atacat de un bărbat în vârstă de 48 de ani domiciliat în localitate. Hoţul a furat şase oi, dar şi drujba omului. Că tot era acolo... Spre ghinionul său, poliţiştii l-au prins imediat, iar acum este anchetat pentru furt calificat.

Boldeşti-Scăeni: Şase dintr-o lovitură

Poliţiştii din Boldeşti-Scăeni au prins în flagrant doi localnici care tocmai încărcaseră într-o căruţă şase goruni tăiaţi din pădurea din apropiere. Marfa a fost confiscată, iar cei doi au fost sancţionaţi contravenţional.

Ploieşti: Cărucior la ofertă penală

Un minor care furase un cărucior de cumpărături la un supermarket a fost depistat de poliţişti. El a declarat că îl luase pentru a transporta o placă de gips cumpărată în magazin la domiciuliul unei vecine.
Micului hoţ i-a fost întocmit dosar penal.

Back To Top