Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

termen-de-valabilitateUn grafic publicat de huffingtonpost.com arată că nu trebuie să aruncaţi, neapărat, alimentele dacă termenul lor de valabilitate a expirat. Unele dintre ele îşi păstrează calităţile fără să pună în pericol sănătatea dacă au fost păstrate în frigider.

Pizza se menţine comestibilă în frigider după ce termenul ei de valabilitate a expirat între 3 şi 5 zile, potrivit graficului huffingtonpost.com.

Laptele poate fi ţinut în frigider după ce a expirat timp de 5-7 zile, sosul pentru spaghete timp de 5-10 zile, ciupercile timp de 7-10 zile, la fel ca şi frişca, citează Mediafax. Aceste produse sunt, însă, printre cele care rezistă cel mai puţin după ce termenul lor de valabilitate a expirat.

Maioneza rezistă după ce termenul ei a expirat timp de o lună, margarina între 1-2 luni, Nutella la fel ca margarina, gemul între 6 luni şi un an, iar berea rezistă de la 6 luni la 2 ani de când termenul ei de valabilitate a expirat.

Bacon-ul poate fi consumat dacă este ţinut în frigider şi după o săptămână de la expirarea valabilităţii sale, crema de brânză după 1-2 săptămâni, untul rezistă 2-3 săptămâni în frigider după ce a expirat, în timp ce ouăle rezistă între 3 şi 4 săptămâni după ce termenul de valabilitate a fost depăşit.

Există şi produse care fac excepţie şi care rezistă permanent dacă sunt ţinute în frigider: mierea şi siropul de arţar, deşi au pe ambalaj termen de valabilitate.

Cu toate acestea, noi nu vă sfătuim să consumaţi alimentele expirate!

Sursa foto: paradisverde.ro

Back To Top