Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

containere gunoi blocCantitatea de deşeuri menajere pe care un român le generează în fiecare an este, în medie, de aproximativ 440 de kilograme, cel mai mult din mediul urban, iar aproximativ 40% dintre aceste deşeuri reprezintă materie primă pentru economia României, relevă cel mai recent studiu privind deşeul menajer, prezentat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, arată Agerpres.

În prezent, un român din mediul urban generează, în medie, aproximativ 346 kg de deşeuri menajere/an (plastic, metal, hârtie-carton, sticlă, resturi de mâncare etc.), în timp ce persoanele din mediul rural produc, în medie, de până la 3,5 ori mai puţin, respectiv aproximativ 95 kg de deşeuri menajere/an. Din acest total, deşeurile reciclabile reprezintă aproximativ 39%, la oraş şi 52% în mediul rural, iar circa jumătate dintre acestea reprezintă ambalaje.

,,Acest studiu ne arată un aspect esențial pentru România în momentul de faţă: dacă gestionăm eficient deşeurile de ambalaje, putem îndeplini cu succes obligaţiile naţionale stabilite până în 2020, adică reciclarea a 50% din deşeul reciclabil generat în gospodării", a declarat Sorin Cristian Popescu, director general Eco-Rom Ambalaje, citat de Agerpres.

Rezultatele studiului arată că, în mediul urban, populaţia separă, în containerele dedicate de 1,1 mc, o cantitate de 8,4 kg (6,3%) din totalul deşeurilor reciclabile generate (134,6 kg deşeuri reciclabile generate anual de o persoană).

Restul de aproximativ 94% se regăsesc în masa de deşeuri colectate în amestec şi trimise spre staţiile de sortare şi depozitele de deşeuri. Totodată, cele mai multe deşeuri reciclabile identificate de către cetăţeni sunt cele de hârtie, urmate de cele de plastic şi de cele de sticlă.

Din masa totală de deşeuri reciclabile, cele de ambalaje reprezintă aproximativ 50% (65 kg), iar raportat la totalul deşeurilor generate anual de către o persoană în mediul urban (346 kg de deşeuri menajere), ambalajele reprezintă 18%.

La ora actuală, 7,5% din toate deşeurile de ambalaje trimise la gropile de gunoi sunt colectate containerele de 1,1 mc, respectiv 5 kg din totalul de 65 kg de deşeuri de ambalaje generate în fiecare an de o persoană, în mediul urban, mai titrează sursa citată.

Back To Top