Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

raniti arsi explozieDoi muncitori care lucrau la întreţinerea unui canal de apă, în satul Cornu de Jos al comunei prahovene Cornu, au fost răniţi, luni dimineaţă, în urma unei explozii produse la o magistrală de transport gaze situată în apropierea locului în care aceştia se aflau. După primele cercetări, cauza a fost o acumulare de gaze.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, pentru Mediafax, explozia a avut loc în satul Cornu de Jos din comuna prahoveană Cornu, la o magistrală de transport gaze, iar deflagraţia nu a fost urmată de incendiu.

Doi bărbaţi care lucrau în apropiere la întreţinerea unui canal de apă au fost surprinşi de suflul exploziei, fiind răniţi.

Cei doi muncitori, de 20 şi 23 de ani, au fost preluaţi de o ambulanţă şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, ei fiind conştienţi, iar starea lor stabilă, mai relatează Mediafax.
Din primele cercetări, pompierii au stabilit că explozia s-a produs cel mai probabil ca urmare a unei acumulări de gaze.

Potrivit informaţiilor făcute publice de reprezentanţii Prefecturii Prahova, cei doi muncitori au suferit arsuri de gradul I-III pe faţă şi pe antebraţe. În urma incidentului, prefectul de Prahova, Marius-Gabriel Sersea, a solicitat Inspectoratului Teritorial de Muncă deschiderea imediată a unei anchete pentru verificarea respectării normelor de protecţia muncii.

Sursa foto: mediafax.ro

Back To Top