Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

mascati-3În urma mai multor percheziții efectuate în Prahova, Timiş, Satu Mare, Hunedoara, Ilfov și București a fost destructurată o grupare infracțională specializată în înșelăciuni cu autoturisme de lux închiriate din străinătate.

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti și procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti au efectuat 10 percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane de pe raza judeţelor Prahova, Timiş, Satu Mare, Hunedoara, Ilfov și a Municipiului București.

 

Acţiunea a vizat destructurarea unei grupări infracţionale organizate specializată în săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, complicitate la înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi fals în declaraţii, toate în formă continuată, în cauză fiind începută urmărirea penală pentru 26 de suspecți.

În fapt, unul dintre suspecți este bănuit că, în perioada 2008 - 2011, ar fi iniţiat şi coordonat o grupare infracţională organizată specializată în săvârşirea de infracţiuni contra patrimoniului la care au aderat şi ceilalţi suspecți.

De asemenea, o parte din membrii grupului infracţional organizat sunt suspectați că ar fi încheiat convenţii de închiriere a unor autoturisme în străinătate cu societăţi de închirieri autoturisme, preponderent din Italia, Spania şi Germania. Scopul era de a intra în posesia ilicită a autoturismelor, de a obţine documentele originale şi cheile acestora.

Autoturismele erau apoi introduse în ţară şi preluate de alţi membri ai grupului infracţional organizat, urmând a fi valorificate într-un timp scurt şi la preţuri cu mult sub preţul pieţei.

Din investigații a reieșit că, următoarea etapă infracţională consta în încredinţarea acestor autoturisme celorlalţi membri ai reţelei pentru a efectua demersurile preliminare înmatriculării. După înmatriculare, care se efectua în baza unor acte întocmite în fals de membri ai reţelei şi în baza documentelor reale înmânate de victime (în momentul încheierii convenţiilor de închiriere), autoturismele erau vândute succesiv. Iniţial între membrii grupării şi ulterior unor persoane care domiciliază în România induse în eroare cu privire la provenienţa ilicită a bunului cumpărat.

Prejudiciul estimat până în prezent este de peste 750.000 de euro. O parte din autoturisme au fost recuperate şi restituite proprietarilor.

În cauză urmează să fie instituite măsuri asiguratorii asupra mai multor bunuri.

La sediul D.I.I.C.O.T vor fi audiate peste 30 de persoane.

Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul, B.C.C.O. Bucureşti, B.C.C.O. Timișoara, S.C.C.O. Satu Mare, S.C.C.O. Hunedoara și al G.M.J „Matei Basarab" Ploieşti.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale – I.G.P.R. și Serviciul Român de Informaţii.

Back To Top